vecka 6.

Då var vi inne i februari! Jag var ju i Stockholm förra veckan och det var otroligt! Jag kände mig så business och busy och bara massa power! MEN energibaksmällan som kom efteråt var inte att leka med! Kombinerat med att jag tror jag fick mig en släng av Estrids förkylning. Jag har varit såååå energilös. Men som vanligt när måndagen kommer brukar jag känna mig pepp och fylld av energi igen! Det var en fin helg vi hade! Fikamys med oma och opa på dagen och sen mellomys på kvällen tillsammans med min svåger. På söndagen spelade Estrid fotbollscup och herregud vad har hänt!? De är proffs! 1-1 mot elitsatsande FC Rosengård och därefter vann de dem tre efterföljande matcherna. Hade de förlorat hade jag givetvis varit morsan som sa ”det viktiga är inte att vinna det är att ha roligt osv osv osv”. Men när de nu var sådana stjärnor solade vi föräldrar oss i glansen och kände att just vårt DNA hade en direkt effekt på succébarnen.

Jag har en lugn och skön vecka den här veckan. Inga större utsvävningar förutom frisörbesök idag. Välbehövt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x