Veckonytt #296

God förmiddag vänner! Det tog en stund för mig att komma in i biblioteket idag. Hade lite att fixa här på morgonen. det är alltid en mysig start på veckan att komma in här inne och skriva veckans första blogginlägg. Som såklart är veckans veckonytt. Först ut vill jag tipsa om den här underbara lampan. Den kommer i olika färger.

Jag tittar i biblioteket på väggen bakom mig och inser att den är så tom! Jag vill ha någon slags hylla där. Den här är så himla fin tycker jag. Den finns också i ett hyllsystem så att man kan bygga ut den som man själv vill. Allt för att anpassa efter ens egna rum och behov.


Jag är så sugen på en rustik urna! Våra kompisar Viktoria och Lars bor så himla fint men en perfekt blandning av Provence, Artilleriet, svensk träslöjd och Malene Birger-butik. Nu vill jag också ha urnor, stora ljushållare för blockljus, träbrickor och rejäla möbler.

Hur otroligt soffbord!?!? Herregud, hela denna stylingen är otrolig! Jag blir så inspirerad!

Jag ser jeans precis överallt nu! Och ovanligt mycket jeansklänning! Jag trendspanar att just jeansklänning kommer vara såååå hett i vår! Hur underbar är inte denna klänning? (adlink)

WOW! Jag såg denna topp hos COS och kände direkt att djup urringning i ryggen bara måste vara min go to look i vår! Så nedtonat sexigt och smickrande! Du hittar toppen här (adlink)

Nu kommer tips på två OTROLIGA klänningar! Dels denna från Mango som går upp till storlek 44 (adlink).

Och denna från Joelle som går upp till storlek 48 (adlink).

Nu börjar solen (ÄNTLIGEN!) kika fram och då plockar jag omedelbart fram min solglasögon. Inte bara för att det är skönt för ögonen utan även för att det är så himla snyggt att bära solisar till vinterkläder. Så glammig look! Dessa solglasögon tycker jag himla mycket om (adlink).


Jag har ett roligt soffsamarbete på g och därför spanar jag nu på textilier som ska göra den nya soffan perfekt! Hur fina är inte dessa nya kuddar från Broste copenhagen? (adlink)

Ha nu en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x