Januaris favoriter

Några saker har stått utt i januari som riktiga favoriter. Sånt som har gått på repeat helt enkelt. Jag har massor av olika tesorter men trots det så sträcker jag mig nästan alltid efter detta. Earl Grey från Fortnum & Mason. Helt otroligt gott! Varje gång någon i familjen är i London ber jag alltid dem köpa med sig detta te hem.

Och varje gång jag gör min kopp te sträcker jag mig alltid efter denna tesil från Drosselmeyer. Den finns här (adlink). Det är den bästa tesil jag haft in my life!!!

Ja må vara absolut sist på bollen men Dynasty på Netflix! I found it and I’m hooked! Detta är serien som jag kollat på genom hela januari! Drama, mode, galet snygga miljöer, frisyrer och smink. Lättkollat och estetiskt pleasing.

Den här rätten har jag ätit sjukt många gånger i januari! Lättlagad yakaniku! Ett recept skapat av min kompis Filip Poon. Det är min absoluta favoriträtt just nu! Spana in receptet här.

Vissa dagar klär jag upp mig men oftast jobbar jag hemma och då vill jag ha mjuka och sköna kläder. Jag lever i dessa leggings från XLNT Kappahl (adlink).

Januari har verkligen gått i motionens tecken. Jag har fått till så väldigt mycket träning! Jag njuter av känslan att det är enkelt att komma dit och hoppas innerligt att det fortsätter så! Det träningsplagg jag sträckt mig efter oftast i januari är dessa tights från Stronger. Jag älskar dem! Snygga, sköna och sitter perfekt!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x