23 – det här får mig att må bättre

älsklingarna-1

De här två knasbollarna får mig alltid att skratta. Förvisso kan de båda också vara källan till frustration, sura miner och trötthet, men det går inte att vara arg på dem länge. De är ju så förbaskat charmiga. Varje kväll är just nu lite av en kamp. Estrid somnar i famnen när hon får välling och sover så länge vi ligger bredvid. Men sekunden vi lyfter över henne till sin egen säng vaknar hon och är inte nöjd om vi säger så. Därför får hon sova mellan oss, det funkar bra och då sover hon typ hela natten. Skönt för alla. Men ja, kvällarna blir lite låsta eftersom vi måste typ gå och lägga oss klockan sju. Jag hoppas att Estrid kommer sova i sin egen säng igen. Företrädesvis innan hon fyller 13.

Men åter till rubriken. Där på kvällen och natten kan jag bli så frustrerad, där i stunden. Jag tänker att nej nu jävlar, imorgon inför vi nya rutiner. Det här går ju bara inte längre. Men så kommer morgonen. Estrid väcker mig med en puss och världens bästa morgonhumör och jag smälter. Såklart. Jag smälter ner till en liten blöt pöl av klart du ska få sova mellan oss hela livet. Dessa två alltså. Gör mig tokig. Men gör mig också så lycklig. När David kommer hem från jobbet och Estrid får syn på honom så blir hon helt till sig och piper, ler och sprattlar och när jag ser dem två ihop får jag den bästa känslan. Eller när jag är den som kommer hem och Estrid blir så glad, vilken boost! älsklingarna-2

Kolla bara så söta de är! Man förstår ju att en tjej på 29 vårar verkligen mår bättre när hon får vila ögonen på dessa charmtroll hela dagarna! <3

Idag är dagen innan nyår. Stora fixardagen. Naglar ska målas, hummersoppa ska lagas, dessert ska fixas och outfits ska planeras. Tolvslaget på nyårsafton är min absolut bästa tidpunkt. Jag blir så överväldigad av allt som varit och allt som komma skall. 2015 var ett omvälvande år och ganska så slitsamt. Det känns verkligen i hela mig att 2016 kommer bli mitt år.

Vad är dina nyårsplaner?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Marcela
Marcela
8 år sedan

Ha ett gött nytt år! Hoppas på träff nästa år : )
Kärlek, Marcela

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Marcela
8 år sedan

men åh tack detsamma! lätt att vi gör en träff! fick aldrig tummen ur i år. Kommer bli fab! kärlek till dig med goding! kram!

Jessica Meijer
8 år sedan

Hoppas du haft en underbar jul 🙂
Stor kram till dig och Gott Nytt År!
Jessica

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Jessica Meijer
8 år sedan

tack detsamma! och gott nytt år till dig med! hoppas 2016 blir fab!

Wilda
8 år sedan

Åh, så himla fin unge! Och så vill jag önska dig allt gott i det nya året!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Wilda
8 år sedan

tack så mycket! helt objektivt säger jag att hon verkligen är den finaste! 😉

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x