Den perfekta söndagsmorgonen

söndagsfrukost-1
Idag fick jag sovmorgon och som jag sov sen! Som en sten fram till halv tio. Sen gör jag som vi alltid gör när man vaknat och ropar från sovrummet, höhö är det någon där, bara för att få höra en uppspelt liten dotter som springer mot dörren och inget hellre vill än att få komma upp i sängen och ÄNTLIGEN säga hej. Sen gick vi in i köket och kokade kaffe och rörde ihop en acaibowl. Hur god ser inte denna ut? Väldigt enkelt att göra faktiskt. Mixa acaipulver, jordgubbar och bananer och häll i en skål. Ovanpå tar du den frukt du har hemma. Jag hade banan, jordgubbar och passionsfrukt och i mitten liten müsli från Pauluns.
söndagsfrukost-2 söndagsfrukost-3
Hej hej, denna gulliga ville också smaka!
söndagsfrukost-4 söndagsfrukost-5
Här är jag!
söndagsfrukost-6
Jag lyssnade lite ikapp på sändningarna från Almedalen.
söndagsfrukost-7 söndagsfrukost-8
Acaibowl fick verkligen tummen upp av Estrid! Den åts med stor koncentration.
söndagsfrukost-9
”Är det verkligen slut?”
söndagsfrukost-10
”NEJ, det kan bara inte vara sant!!!” Någon fick raskt en refill! =)

Idag skulle vi åkt till Dunkers och gått på utställning men vi har båda lite att göra under dagen med blogg, jobb och allt som inte blivit gjort under veckan. Vi delar upp dagen lite. Förmiddagen får jag och eftermiddagen David. Det är inte alltid så roligt att man måste dela upp dagen och att man alltid gör saker en åt gången, men så är det ju med barn. Nu ska jag göra lunch åt min lilla familj och sen riva av lite jobb. En lugn och skön hemmasöndag med andra ord. Det funkar det med.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x