Det bästa med hösten

baka bröd-1
Okej tullisar, ni vet ju vid det här laget att jag ÄLSKAR hösten. Runt omkring mig hör jag hur folk börjar knorra om att hösten är på väg. Det ojas och vojas och jag är som ett levande frågetecken. Hur kan man inte älska hösten!? Det är omöjligt. Detta inlägg ska jag bevisa varför hösten är underbar. Man kan baka bröd. Inga stränder picnics och kvällsevent pockar på ens uppmärksamhet. Istället kan man i godan ro stå i sitt kök, lyssna på något härligt i radio och meditativt knåda sitt bröd. Ljuvligt!
höst1-1
Eld! Ni som har en kamin eller öppen brasa. Alltså så lyllo er! Jag drömmer om en öppen brasa som doftar gott, sprider värme och det där ljuvlig skenet. I höst ska vi åka till Hasslö och kura framför brasan där.
höst2-1
Fårskinnstofflor! Hur mysigt!? Att få ta en varm dusch och sen hoppa i en nytvättad pyjamas och stoppa fötterna i sådana här gosiga tofflor. Ah, tårna krullar sig på mig av härligheten!
höst3-1
Bylsiga, mjuka tröjor att försvinna i. Bara svepa om sig när man känner sig lite frusen. Och för att inte tala om höstmodet generellt. Höstmodet är det snyggaste. End. of. Story!
höst4-1
The Lodge! Jag älskar att åka dit höst- och vintertid. Jag planerar redan hur jag ska ta med syrran och svågern dit för en lyxig brunch! Men även om man inte bor i Skåne och kan åka till the Lodge kan man ändå göra dessa långsamma inomhusaktiviteter på hösten. Ta med en god bok, äta lång brunch med någon man tycker om och läsa lite, prata lite och äta gott.
höst5-1
Höstigs promenader i ett landskap om byter skepnad dag för dag. Det är som levande konstverk framför ögonen på en.
höst6-1
Tända ljus. Inget sprider så mycket hemtrevnad som tända ljus. De bör med fördel tändas med tändsticka så man får den där härliga svaveldoften.
höst7-1
Långsamma helgfrukostar utan stress. Ingen sol man måste passa på att fånga utan bara långa frukostar med Melodikrysset på radion. Med fördel bör regnet smattra mot fönstret, barnet vara på extra bra humör och kaffet stå redo när man tassar ut från sovrummet.
höst8-1
Slutligen, sist men inte minst, nej, faktiskt det bästa till sis. Te och böcker! Hösten är innelurarnas tid. Nu kan vi smutta på våra en miljard tesorter och förkovra oss i alla böcker vi samlade på oss under sommaren men inte hann läsa. Av böckerna på bilden har jag faktiskt läst hela fem stycken.

Så, är du övertygad ännu? Inser du nu hur himla fenomenal, mysig och alldeles alldeles underbar hösten är?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Irene
Irene
7 år sedan

Alltså du pratar med en som redan är höstmänniska, så det enda jag kan säga är; hear, hear!
Du har så rätt!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Irene
7 år sedan

höstmänniskorna får stick together helt enkelt!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x