End of discussion

kvällste-1
Slut som artist! Det är jag det. Lite som om jag både tvättats, torktumlats och manglats. Debatten gick jättebra och jag kommer berätta allt imorgon. Men nu, efter restaurangbesök, evighetsnattning av Estrid och en ömmande nacke är det jag som sjunker djupt ner i soffan, med Leif GW Perssons senaste framför näsan. På bordet står godiset och min härliga kopp te och i Davids knä ligger mina fötter och jag ska nu med bästa hundvalpsögon tigga till mig en fotmassage.

Vi hörs imorgon ni fina fina människor!
kvällste-2 kvällste-3 kvällste-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x