Min första paneldebatt som politiker

paneldebatt politiker
Gäsp! Jag vaknade halv sex och valde att gå upp. Inte klok på något sätt. Men när jag väl vaknat har jag så svårt att somna om. David och Estrid ligger fortfarande nära nära i sängen och snarkar ikapp. Jag tittar till dem då och då och det enda man ser är en liten hand som ligger på pappas kind. <3 Jag själv sitter och gnuggar sömnen ur ögonen och dricker en kopp kaffe. Idag är en stor dag för mig. Min första paneldebatt som politiker.
paneldebatt politiker
I Malmö just nu är det feministisk festival och företrädare från de olika partierna ska mötas i en debatt om feminism och jämställdhet. Jag ska föra fram budskapet om den liberala feminismen idag! Jag sitter och tittar igenom olika rapporter och artiklar och skriver små stödord. Det är allt lite fjärilar i magen men samtidigt wow! Alltså hur kul ska inte detta bli liksom!?
klänning cos-3
Gårdagens kramkalas! <3
klänning cos-4
Jag har hittar en underbar klänning på COS. Vida ärmar och en plisserad rygg. I den mest perfekta hallonröda färgen. Det blir dagens debattoutfit det!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Anette
Anette
7 år sedan

Snygg klänning och stort lycka till. You rock Girls!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x