Veckonytt #78

 

veckonytt1 Åh vilken underbar helg vi haft. Vår första riktiga fixa-i-trädgården-helg. Och jag måste erkänna att jag är smått överraskad över hur mycket jag faktiskt älskade att fixa i trädgården. Vi har påbörjat projektet att kapa av halva vår häck på framsidan, och på baksidan fixa vi med nya pallkragar, frön och annat skoj. Jag längtar verkligen tills nästa helg! Men nu kommer först veckans veckonytt. Så att vi på riktigt vaknar till denna måndag morgon!

Först ut är den här fina podden ”allt vi inte pratar om” där män får lov att prata om känslor, sex, relationer och sådant som många män typiskt sett inte pratar om. Himla fint tycker jag!
veckonytt2
Snart kommer nya conscious collectionen från HM och denna klänning är helt magisk! Det ser ut som en klänning värdig röda mattan tycker jag! Här ser du hela kollektionen och WOW vad mycket fint det finns!
veckonytt3

Jag letar med ljus och lykta efter små bord att ha i huset. Jag blev riktigt förtjust i det här söta bordet från Hübsch.veckonytt4

Om du vill ge bort något riktigt onödigt lyxigt så satsa för guds skull på denna handkräm från Chanel.

Du kan få bra mycket handkräm för 530 kronor av något annat märke. Men visst, den här handkrämen är bannemej ett konstverk!veckonytt5

Det här modereportaget med Christina Aguliera är helt otroligt. Otroligt därför att hon, med bra mycket mindre smink än vanligt, ser 15 år yngre ut än vad hon är! Hon ser ut som en tonåring! Nu blev jag riktigt sugen på minimera mitt smink och anamma min inre tweenie!
veckonytt7

Men hur vårperfekt är inte denna ryggsäck från Lindex? I love it! Den ser sjukt lyxig ut!veckonytt8

I sommar ska jag satsa på hattar! Jag ska gå runt i min trädgård som en rivieratant med kaftan och stora solhattar! Den här är så sjukt cool! Bravo Åhléns!
veckonytt6
10 steg till fin hy? Ja tack! Obs att artikeln heter 10 steg till ”fräsch” hy men jag hatar när man skriver så. Hud med problem är inte ofräsch, den har bara problem! Så buu för ordvalet men jaa för själva hudvårdstipsen!

Ha en underbar vecka min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Vilket sött soffbord! Vill ha!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

visst är det fint!?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x