Igår var en väldigt drömmig lördag

en väldigt drömmig lördag-1
Igår hade vi en så himla fin lördag! Efter frukosten åkte jag och Estrid, tillsammans med Paula och Fredrik, till plantagen. Jag köpte fröer, odlingspallar, blommor, jord och gödsel. Sen hade vi den där första trädgårdsdagen i vårt hus. Eftersom vi flyttade in i huset i september var det inte så mycket att göra i trädgården och jag har LÄNGTAT efter att få börja i trädgården. Det första projektet är att klippa ner häcken på framsidan, den är allt för lång. Som vi slet. Jag klippte häck och David och Estrid stoppade grenarna  i sopsäckar. Idag är det dimmigt ute, men i vart fall inget regn, så jag ska ut och fortsätta med häcken alldeles strax. Först lite frukost och sedan vinka av Estrid och David som ska på gympa, och sen ut och jobba.

Det är SÅ roligt. Jag stoppar i hörlurarna och lyssnar på någon bra podcast och sen är det njutning att jobba med kroppen och sköta om sin trädgård. Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med utan kör på devisen learning by doing. Håll tummarna att det blir bra!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Pia Widlund
6 år sedan

Att jobba i trädgården är bland det bästa som finns. Frisk luft, plantera, vattna, kratta och rensa ogräs. Underbart skönt och avkopplande!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

<3 <3 <3 Åh vad jag längtar till mer vår så jag kan göra än mer i trädgården. Är galet ivrig efter att det ska börja gro där ute ordentligt!

Ida
Ida
6 år sedan

Fine Estrid <3 Og hagearbeid er balsam for sjela. Jeg hadde aldri klart meg uten hage. Dog har vi "bare" verandahage, og mulighetene er ikke de største. Men da har vi desto mindre luking av ugress 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ida
6 år sedan

Tack fina Ida! Är hage då detsamma som trädgård? =) Jag trodde jag skulle avsky att fixa i trädgården, men istället så har jag upplevt det som otroligt harmoniskt och underbart.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x