Måndagsmorgon och mycket att stå i

nyfiken-1
God morgon världen!
Vilken helg vi haft ute i skärgården. Strålande sol, bad och god mat. Vi åkte hem igår och sen gick hela eftermiddagen i ett och när kvällen kom ville jag bara sitta i soffan med min familj och kolla OITNB. Lite återhämtning med andra ord. Så fort jag hunnit redigera bilderna från helgen ska ni såklart få se dem.

Denna vecka är busy busy och helgen gav mig sådan försmak på semestern att jag bara vill riva av allt jag har att göra och sen ha semester. Jag jobbar tre dagar denna vecka och sen är jag föräldraledig tors-fre. Ikväll har Liberala kvinnor styrelsemöte så jag har lite fix inför det. På tisdag är det bokklubb, och jag som fortfarande har 100 sidor kvar att läsa. På onsdag sticker David iväg för lite egentid med vår granne och golfklubborna. På torsdag är det jag som ska få roa mig och gå ut och äta med min vän Tina. Sen, sen kommer en helg av tillsammans tid igen.

Nej, nu är det jag som går ut i köket och tar en kopp kaffe. Jag sitter på kontoret och mailkorgen pockar på uppmärksamhet och jag har klienter att ringa, inlagor att skriva och möten att planera. Och så ska jag kanske bara titta pyttelite på de här bilderna på Estrid för hon är så fin och mammahjärtat som sa hej då för bara en timme sedan har redan lite längt.
nyfiken-2 nyfiken-3 nyfiken-4 nyfiken-5 nyfiken-6

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x