Ett litet skott som växte så fint och sen dog den

litet skott-1
Idag skulle jag visa er den här bilden. Berätta att vi fick det här skottet av våra vänner Per och Elin. Men den klarade sig inte. Jag blev väldigt snopen när jag häromdagen såg den som en förtvinad brun liten sorglig hög. 🙁

Alla sticklingar klarar sig uppenbarligen inte.

Ikväll återkommer jag istället med en bildbomb från vår frodiga balkong. För där mina vänner! Där har det exploderat i grönska! Alldeles underbart om du frågar mig! Nu hoppar jag på cykeln för en heldag på Migrationsverket står på schemat. Den nya strikta asyllagen gäller och det är med vemod jag framöver möter mina asylsökande klienter.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x