Äntligen helg och den har aldrig varit så välkommen

äntligen helg-1
Den här gulliga lilla personen är idag tillbaka på föris. Men den arma modern är lamslagen av förkylning. Herregud, de här förskolebacillerna är weapon of massdestruktion. Inte klokt vad vi vuxna blir sjuka. Veckan har varit kämpig. Jag har varvat att vabba varannan dag och jobba varannan dag. Igår avslutades jobbveckan med en timme bilfärd till Klippan. I bilen på vägen upp tänkte jag att jag var slutkörd. Jag var trött och sliten och varken kaffe, smågodis eller deppig musik gjorde någon större skillnad. Men så kom jag fram till Klippan och möttes av snälla, skarpa och fina människor. Jag fick föreläsa om den liberala feminismen och vips gick en timme och jag skulle åka hem igen. Förvisso var den snoriga näsan kvar men jag var pigg, glad och peppad. Dock ska jag inte sticka under stol med att det aldrig varit så skönt att krypa ner i sängen som det var igår. David kom med knäckemackor och te och sen kollade vi lite Netflix. Och jag sov så skönt!

Nu känns det underbart att det är fredag och sen helg. Ni vet ju redan hur mycket jag älskar mina fredagar. De är kreativa och en chans för mig att samla energidepåerna på det sätt som är bäst för mig. Lite ensamhet, tystnad, kreativt arbete och arbete med min stora passion.

OCH idag ska vår diskmaskin ÄNTLIGEN lagas. Jaja, jag vet att folk lider i tredje världen men livskvalitén är icke på topp när diskmaskinen inte fungerar. Så är det bara. Så jag ser mycket fram emot att äntligen få ett städat kök, som inte luktar gammalt diskvatten och göra rent och fint!
äntligen helg-2 äntligen helg-3 äntligen helg-5 äntligen helg-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x