Dan före dan före, äh nu skruvar vi upp julpeppen!

julmusik
Nu börjar julpeppen verkligen slå till och jag spelar min julplaylist och myyyyyyser!
Du hittar den här.

Presenter ska slås in och jag letar inspiration, kanske du också gör det? Jag föll för dessa gulliga!
paketinslagning1 paketinslagning2 paketinslagning3 paketinslagning4
Tanken är att jag ska gå på ledigt imorgon. Kanske måste jag in på kontoret imorgon också, det beror lite på och jag vet inte ännu. Det blir ju så ibland om en dom överklagas, en klient ändrar sig eller något annat lite oväntat händer. Vi håller tummarna och hoppas att jag roddar ihop allt under dagen.
christmas bucket list-1
Sen kvarstår bara mjukiskläder, långa frukostar, julafton med premiärbesök av tomten, utflykter och bara lugna sköna dagar.
imorgon julledigt-1
Riktigt härlig ledighet! Det behövs! 2016 har varit ett fantastiskt år men hösten har varit intensiv och uttröttande. Så det är med en bra känsla och med lite trötthet som jag välkomnar slutet av detta år och början på nästa.
imorgon julledigt-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Ulla wolter
Ulla wolter
7 år sedan

Jag önskar dig ich familjen en härlig jul! Du behöver egentligen inte byta om förrän du skall börja jobba igen! Dräll runt i myskläder och bara njut! Det skall jag försöka . Och jag har redan bestämt att nästa jul blir det bara paketleken ( Max 50:-) och mina barnbarn som får julklapp,annars går jag väl i konkurs och det är ju lite trist. Med tanke på alla som inget har känns det fel att ösa ut pengar för en dag men erkänner att det var riktigt roligt när barnen var små. Varm julkram till er alla.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulla wolter
7 år sedan

Du har så rätt! Jag tycker att julen borde vara mer om närhet och mindre om julklappar. Ha nu en riktig härlig jul, hälsar jag härifrån soffan i full mjukismundering!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x