Det ni är tacksamma för

det ni är tacksamma för-1
Minns du att jag listade vad jag var tacksam för och att ni skulle berätta vad ni var tacksamma för? Det blev en samling fina svar som jag ju lovade att jag skulle visa.

Det ni är tacksamma för
– Själv är jag tacksam för att hela familjen har fått en vändning efter en tid med dålig hälsa och motgångar.
– Jag är otroligt tacksam över att jag har friska föräldrar som orkar stötta och hjälpa mig genom allt som är jobbigt.
– Och jag är också tacksam över att jag har en liten son som är en riktig solstråle i livet. Älskade barn.
– Att jag har ett jobb där jag trivs och får uppskattning för det jag gör.
– Fantastiska vänner!
– Många bra filmer på bio just nu.

Jag håller helt med er om det ni är tacksamma för! Jag inspirerades så av era svar och kände att det är fint att då och då samlas kring allt det man faktiskt har. Det är så lätt att fokusera på det man inte har. Men när man tänker efter så inser man hur rik man är. Ett jobb att gå till, friska nära och kära, tak och huvudet, en slant över för en fin blomma eller lyxigt te, högt och lågt och möjlighet till lite vardagslyx. Då är man rik på alla sätt och vis.

——————————————————————————————

UPPDATERING:
Tacksamhet för livet blir extra påtaglig en dag som denna. Min morfar kommer från Berlin och kvar där finns släkt och vänner. Denna vackra och levande stad, men med så mörka spår från en ännu mörkare historia. Och nu, på nytt mörker. Jag lyssnar på nyheterna och stillar mig ändå i mina tankar. Det är så lätt att flyga iväg med tanken och bara känna terrorism. Men det vet vi inte ännu. Vad vi vet är dock att 12 glada människor gick på julmarknad för att inte återvända hem igen. Och det är på alla sätt och vis en otrolig tragedi. Idag är jag tacksam för livet, mina medmänniskor och den kärlek som trots allt spirar i den stora majoriteten av världens människor. Men det är med sorg och smärta jag följer nyhetsrapporteringen nu. Ta hand om dig min fina vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
7 år sedan

Tacksam för livet! Är lite som en katt med nio liv, så jag är så tacksam för att jag faktiskt får leva. Och ett bra liv därtill 🙂 KRAM finis!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

det låter fint min vän!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x