Uppdatering om natural cycles

uppdatering natural cycles
Jag lovade att återkomma om natural cycles när det gått en tid. Jag har ju  testat att använda detta som ett preventivmedel men jag ska vara ärlig och säga att det inte alls funkade för mig. Man ska ta tempen på morgonen, jag glömmer det typ alltid. Och man ska ta tempen direkt när man vaknar, samma tid varje morgon och om man gjort något annorlunda, typ sovit lite eller sovit mycket eller festat så ska man ta tempen men inte regga siffrorna. Att det finns ett preventivmedel som är helt naturligt tycker jag är toppen, men just det här kräver rutin, disciplin och bra minne. Något jag vanligtvis har, men inte klockan sex på morgonen.

Jag kommer inte förlänga min prenumeration av den här utan kommer se mig om efter ett annat alternativ.

Om du vill läsa mer om hur jag resonerade när jag valde preventivmedel hittar du det är.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Louise Andersson
Louise Andersson
6 år sedan

Vad tråkigt att det inte fungerade för dig! Jag har använt NC i flera år och älskar det! Det är så skönt att slippa stoppa i sig hormoner och jag har verkligen fått stenkoll på min cykel. Jag hade också problem att komma ihåg det i början, men ställde in texten på mitt väckningsalarm på telefonen i stil med ”Mät temp”. Då kom jag ihåg det lättare. Hoppas du hittar något annat som funkar bättre för dig!

LoHe
6 år sedan

Minipiller FTW.
Hoppas fortfarande att det någon gång igen ska bli som innan jag födde Son: slippa mens helt och hållet. År efter år. VÄRT ALLT!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x