Grönt och skönt i varje rum!

grönt och skönt i varje rum
Jag har äntligen köpt en oxalis. Jag har velat ha en sån här blomma hur länge som helst. Den är underbar med sina lila trekantiga blad. Jag hade till och med den stora turen att få en oxalis som blommade med små lila klockor! Hur fint!?
nya blommor-2
Jag har även tagit sticklingar på min palettblad och min vandrande jude för jag är inte så nöjd med hur de växer, så nu ska jag försöka forma nya som ser ut så som jag vill att de ska se ut.
nya blommor-3
Sen köpte jag den här vackra spröda saken. Men jag har ingen aning om vad den heter. Den är så gullig med sina små små pluttiga blad. Någon som vet vad det är för växt?

Idag har Estrid haft livets premiär på att få nagellack. Hon är så oerhört stolt nu över sina rosa naglar. Och jag målade min naglar i samma färg. Ni skulle sett oss. Vi satt i soffan och spretade med fingrarna som två superdivor på spa.

Ikväll jobbar David sent. Han har mycket frilansjobb just nu så jag har en egen kväll. Även om jag hade egentid i Stockholm så är det annorlunda att ha egentid i sitt eget hem. Jag tänkte mangla och lyssna ikapp några poddar, vattna mina nya och gamla blommor, tvätta en tvätt och vara allmänt huslig. Imorgon är det mormor som tar Estrid på inskolningen och jag och David kan båda jobba. Skönt att komma in till kontoret och riva av lite grejor. Sen torsdag och sen äntligen en jobb med blogg dag. Jag har inte kunnat jobba med bloggen så som jag velat eftersom jag varit hemma med Estrid. Men nu, nu är det äntligen dags för stora höstplaneringen. En hederlig lista på allt som ska göras och åstadkommas. Mail som ska skickas, projekt som ska påbörjas och planer som ska smidas. Hur underbart?

6 Responses

 1. Sara skriver:

  Det är en sephora! Älskar dem, så nätta o fina 🙂

 2. Amanda skriver:

  Så underbara bilder, och sån himla fin blomma<3

 3. Paulina Gunnardo skriver:

  Har ingen aning om vad den spröda saken heter, men jag har en här hemma också och har haft sedan länge. Är såå förtjust i dom!!!

 4. Anneli skriver:

  En vacker Sophora! Eller Dvärgkowhai. Håll den fuktig men inte blöt!

  Kram 💕

 5. Irene skriver:

  Det är kul att ta skott och förnya sina plantor. Om man kommer ihåg att plantera skotten sen… vilket jag har en viss erfarenhet av att glömma!

  Vandrande jude hade jag för länge sedan och såvitt jag kommer ihåg så var de lätta att ta skott på. (Fast sen ska man ju plantera dem. Som sagt.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *