Då var det dags för inskolning igen

börjar ny förskola-1
Igår påbörjade David inskolning med Estrid på nya förskolan. Och idag är jag hemma med Estrid för inskolningens andra dag. Vi var på föris mellan nio och halv elva och jag är så glad och tacksam för den fina förskola vi fått. Än så länge känns allt hur bra som helst. Efter pannkakor till lunch dricker jag nu lite kaffe och Estrid kollar lite på tv. Jag är fortfarande rätt slut efter helgens Stockholmsvistelse och är nöjd med en lugn dag hemma.

Oj som jag suger i mig mitt kaffe, allt i hopp om att piggna till. Har jag tur vill Estrid sova lite middag snart, men det är väl mer troligt att helvetet fryser till is först.

Jag är ändå så stolt över Estrid. Hon har lämnat gamla föris och alla kompisarna där, flyttar från lägenheten och hux flux hamnat i ett nytt hus och nu då, en ny förskola. Men hon är så himla duktig och tålig. Mammas lilla gullegroda!
börjar ny förskola-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x