Igår hade vi årets första strandbesök

årets första stranddag-1
Vilka dagar vi har just nu! Att bo i Skanör är just nu rena rama himmelriket. Det är soligt och varmt. Trädgården prunkar och vi sover med fönstren öppna hela nätterna. Igår efter jobb körde jag snabbt hem och mötte upp familjen. David hade gjort picknick som vi tog med oss till stranden.

Vi cyklar ner till stranden på några minuter och väl där packade vi upp våra saker. Ciabatta med brie och salami, baguette med ost och skinka, korvar, oliver, vindruvor och iskallt mineralvatten. Jag lärde Estrid viktiga saker som hur man kissar i en liten grop i en sanddyna om man är superduperkissig och inte hinner till en toalett. Och hur man sen ska täcka över den lilla gropen.

Jag chockade mig själv och hela omvärlden genom att svida om till baddräkt och kasta mig i havet. Baddräkten medförde ingen chock, utan själva doppet menar jag ju såklart! Det var kallt men otroligt skönt! Att få bo så här nära havet är verkligen en ynnest. Estrid satt vi vattenbrynet och plockade snäckor och grävde sandgropar och sandslott.

När vi blev trötta packade vi ihop oss och cyklade hem. David smet iväg till golfbanan för att spela några hål och jag nattade Estrid. Jag somnade i hennes säng kl 19 och vaknade pigg som en mört 03.30. Då hade jag sovit hela 8,5 timme och kunde stiga upp och börja min dag. Inte ultimat att gå och lägga sig klockan 19 varje kväll (boring wife) men det var verkligen skönt. I morse fick jag dock sms och mail från människor, som fått meddelanden från mig 03.30, och de undrade vad i helskotta jag gjorde upp vid den tiden. Men nu vet ni det!

Idag längtar jag efter att få fixa i trädgården efter att jag nattat Estrid. Jag ska sätta igång vattenspridaren och plocka lite ogräs tror jag. Några sköna timmar i kvällssolen innan denna dagen är slut.

Som sagt, sommar och villaliv är det bästa som finns. Jag njuter så in i just nu!
årets första stranddag-2

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

12 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Lotta
Lotta
6 år sedan

Åhh så underbart! Min treårigadotter (och jag såklart!!) längtar så efter sommaren då vi ska hälsa på mormor i Höllviken. Själv är jag uppvuxen i Falsterbo, men bor nu i en storstad i Tyskland ganska långt från havet om man jämför med barndomen någon minut från stranden. Avundas er!!! Kram!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lotta
6 år sedan

men åh kan du inte säga till när ni kommer hit så vi kan ses?

Ulrika
6 år sedan

Vilken livskvalitet! njuter också av att bo vid havet dessa dagar (även om jag ännu inte vågat mig på ett dopp, är inte riktigt där än temperaturmässigt alltså…).
och en observation – vad sunt att vara omgiven av folk som reagerar när mailen skickas sådana tider! det är bra folk med värme i sig, tanker jag.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ulrika
6 år sedan

jag har badat och det har varit otroligt härligt måste jag säga! Nu för tiden omger jag mig bara med folk med värme i sig. Resten får ryka (no pun intended) =)

Pia Widlund
6 år sedan

Huvaligen va kallt det ser ut!!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
6 år sedan

hahaha nej det var underbart!

Lena
Lena
6 år sedan

Ser underbart ut, modigt att bada.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

det var riktigt friskt och härligt!

Lena
Lena
6 år sedan

Galet snygg baddräkt, varifrån?

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
6 år sedan

Den är från H&M. Här har du länk: http://www2.hm.com/sv_se/productpage.0567626001.html

Linda
6 år sedan

Underbara dagar nu, jag har dock inte badat än men det kanske kommer.
Ha en fin kväll
kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
6 år sedan

åh det är så skönt i havet nu! Riktigt uppfriskande!

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x