Falsterbonäsets spa, ett hemligt paradis

falsterbonäsets spa-1
Minns du att jag sa att vi skulle planera mitt bröllop igår? It was a lie! Vi lurades bara för sanningen var att vi skulle överraska vår fina fina Madde. Gravid med sitt tredje barn kände  jag och Sara att istället för tjoho du ska ha barn-babyshower, var det med thank god you’re done-babyshower som var aktuellt. Därför överraskade vi Madde med en spadag på Falsterbonäsets spa. Vilken UNDERBAR plats. Det ligger vid Falsterbokanalen i Ljunghusen (på väg ner till Skanör och Falsterbo). Det ligger i skogen, rätt undanskymt, och med utsikt rätt ut över Ljunghusens strand. Vitt, ljust, lugnt och perfekt för tre småbarnsmorsor att koppla av.

Vi började med en lunch och åt en fantastisk rödbets- och fetaostsallad. SÅ gott! Där satt vi i våra rockar och tofflor och kände oss lyxiga och härliga.
falsterbonäsets spa-2
Efter lunchen gick vi in på själva spaavdelningen. Den är rätt liten men fördelen jämfört med till exempel Ystad Saltsjöbad är att det var så lugnt och dåligt lite folk. Oftast var vi tre själva och det var den stora behållningen att få vara i detta lugn. Det finns en varm utomhuskälla, en inomhus, bastu och en stig som leder ner till havet. Vi var inte så modiga utan höll oss mest i den varma utomhuskällan. När vi gled ner i det varma vattnet kom solen fram och fåglarna kvittrade. Då kände jag att där hade jag kunnat stanna i en evighet.
falsterbonäsets spa-3
Jag hade bokat en aromamassage som var välbehövlig! Åh, det var så härligt så tårna krullade sig. Jag har sagt det förut men få saker gör min kropp och själ så snälla som just massage. Jag mår otroligt bra på insidan efter en behandling. Sara skippade massage för ”hon gillar inte när folk tar på henne”!? Ibland förstår jag inte hur vi ens kan vara vänner!? Vi förenas i vår kärlek för starka syror i ansiktet istället. Madde, som ju är gravid, fick en arm och benbehandling. När hon kom ut från behandlingsrummet var hon så fin! Den stunden var det som gjorde hela gårdagen så fin för mig. Hon såg så avslappnad, mysig och härlig ut. Precis det vi ville att vår gravida snart trebarnsmorsa skulle få känna! <3
falsterbonäsets spa-4
Efter behandlingarna, bad, färskt frukt och citronvatten hoppade vi in i duscharna och gjorde oss i ordning. Vi tog bilen till Coop och köpte snacks och sen köpte vi med oss asiatiskt hem till Sara.
falsterbonäsets spa-5
Där överraskade tjejerna mig med en Martha Stewart weddingplaner! Alltså <3 <3 <3! Vi fick akutringa min syster som fick ansluta sig. Sen förvandlades kvällen till en bröllopsplaneringskväll med mina tre tärnor.

En riktigt fin dag med mina bästa tjejer och som stannar kvar i mitt hjärta länge länge. Vid 22 körde jag hem till Malmö. Trött, ”färdigspaad” och väldigt väldigt lycklig.

Tjejkompisar alltså! Vad hade man gjort utan dem!?

Dagens planer på Skånes djurpark utgår till fördel för att titta på hus och kurera Estrid efter några dagars sjukdom.

Ha en fin söndag min fina vän!

No Responses

  1. Linda skriver:

    Åh vilken mysig och underbar dag du verkar haft.
    Ha en fin dag idag
    Kram Linda
    Lycka till med hus letandet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *