Låt ditt alterego göra läskiga saker


Vi har alla något vi är rädda för. Antingen alltid, eller stundtals. Det kan vara att tala inför en grupp, ringa ett visst samtal, gå på en date, gå till gymmet eller visa sig i bikini. Vi har alla något som vi inte gör för att vi är för rädda helt enkelt. Men det finns ett trick.

Många undrar hur jag vågar göra saker. Jag vågar tala inför en person såväl som en publik på 10.000 stycken. Jag sitter i rätten och slutpläderar, pratar med brottsmisstänkta, sitter med poliser på häktet, lägger upp badklädesbilder på mig själv här i bloggen och säger ja till alla frågor som kommer i min väg. Ja, jag gör allt detta. Men inte för att jag är totalt orädd utan för att mitt trick hjälper mig. Mitt alterego. Min inre don’t fuck with me punk-kvinna. Ja, hon är väldigt street.

Jag beter mig inte såhär, men jag fylls av kraften av en sådan här kvinna. No bullshit kind a gal. Då är det inte jag som går in i ett rum fyllt av människor, då är det en queen of fucking everything. Jag kan känna hur det genomsyrar hela mig och gör mig så modig. Ibland räcker det att bara vara Frida. Men ofta tar jag fram den här inre kvinnan för hon är så cool. Hon är allt jag önskar att jag vågade vara (men jag har å andra sidan en god uppfostran och något slags konsekvenstänkande). Ocensurerad, olämplig, kaxig, stark.

Ni minns kanske när Obama gjorde Obama out? Så vill jag lämna varje konversation och rum.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x