Så blev man med ny frisyr och lite av en nittiotalssupermodell.

ny frisyr-1
På sistone har jag varit helt besatt av Brigit Bardotluggen! Min dotter har den mest ljuvliga varianten med blonda lockar som kommer krossa hjärtan. Och min andra girlcrush just nu är Matilda Djerf. Hon är den svenska Cindy Crawford och jag ska nu jobba intensivt på att efterlikna hennes hår (och allt annat)! Sen vi flyttade har jag inte hittat en ny frisör i närheten att gå till. Men efter rekommendation gick jag till salong F80 i Höllviken. Och jag blev inte besviken.
ny frisyr-2
Först ut att klippas var Estrid. För första gången i hennes liv. Hon var fantastiskt duktig och satt rak i ryggen och blickstilla och följde med stor nyfiken Josefines arbete. Vi klippte Estrids toppar och sedan fick hon en Elsafläta. Hon konstaterade att hon var mycket vacker! <3 <3 <3 Ja, hon är verkligen vacker min lilla tös. En annan som är mycket vacker är yours truly. Wow, vad jag är nöjd med min frisyr. Jag hade verkligen en riktigt risig frissa efter en sommar med bad, saltvatten och sol. Vi klippte över en decimeter och nu är mitt hår så friskt.
ny frisyr-3
David åkte tidigt i morse till Berlin över helgen så jag och Estrid ska ha tjejhelg. Jag har lovat fredagsmys och badhuset på lördag. Lördagsgodis, filmkväll i sängen och ugnspannkaka står också på Estrids önskelista. Jag själv ser fram emot att djupdyka i sådana serier som David inte vill titta på och njuta av egentiden när Estrid sover. Vi börjar ikväll med middag hos mina föräldrar. Ute lyser solen och jag planerar att promenera hem till dem och sen natta Estrid i vagnen på en kvällspromenad hem. Ha en riktigt fin fredagkväll min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa
Åsa
5 år sedan

Du är fin Frida ❤️ Och blusen 😍😍😍 ha en härlig tjejhelg med Estrid!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Åsa
5 år sedan

visst är blusen härlig! en riktig kick! Tjejhelgen var mysig om än intensiv! =) Kram på dig

Josefine
Josefine
5 år sedan

Snyggt! Var har du köpt byxorna? Har själv liknande men bara i svart…
Ha en skön helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Josefine
5 år sedan

byxorna är carin wester för åhléns. fast för ett tag sedan 🙁

Lena i Wales
5 år sedan

Fint!
Ha en skön och lugn helg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena i Wales
5 år sedan

tack hjärtat! och detsamma!

Linda
5 år sedan

Vad fin du blev med nya frisyren.
Ha en fin fortsatt helg
kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

tack! jag trivs så bra i den! Hoppas din helg var mysig. Kram!

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x