Bästa hudvårdsprodukterna för glowig hud

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

I söndags blev jag inbjuden att medverka i en livesändning inne hos @hudvardsnord. Vi pratade givetvis hudvård, men med fokus på glow. För som ni vet är jag galen i allt som är glow! Jag tipsade ju om alla mina bästa produkter. Ni var flera som ville veta var man kan hitta produkterna. Så jag lovade att göra ett blogginlägg där jag samlar alla tipsen. Här kommer alla godbitarna.

Först ut är mina tre mest MAGISKA produkter.

EXUVIANCE – daily resurfacing peel. Detta är en daglig peeling som ska användas på kvällen. Den stinger rejält och det mina ladies ÄLSKAR jag. Då vet man att det är rejäla grejor. Använd denna och sedan på med bästa serumet, bästa krämen eller bästa masken. Alla produkter du applicerar på blir så mycket bättre när du grundat med denna kvällspeeling.

CLARINS – Liquid bronze self tanning. Detta är en flytande BUS för ansiktet och varför ska du använda det? JO, för att ett solkysst ansikte mer automatik ser mer glowy ut. Denna produkt har jag köpt om och om igen. Du tar lite på en bomullsrondell och sveper över ansiktet eller tar några droppar som du blandar med din kräm. Resultatet är ett naturligt solkysst ansikte.

EXUVIANCE – skinrise morning glow. OMG! Min BÄSTA produkt i livet! kan inte leva utan den. Den ger helt galet mycket glow! Här snackar vi LÖP och KÖP!

Mitt nästa tips för en glowig hud är att använda ett riktigt bra fuktserum. Dessa tre är mina favoriter.

EXUVIANCE – Radiance serum
FILORGA – Hydra-hyal
ACASIA – Hyluronic superserum

Under intervjun fick jag en fråga om vad som är min askungemask och jag har inte riktigt någon där masken i sig är sådär superwow. MEN jag har en trio som skapar heeeelt magnifikt resultat. Alla tre kommer från Acasia, ett svenskt hudvårdsmärke som jag verkligen önskar att fler upptäckte.

Efter rengöring och toner kör jag på nightly retinol super serum, därefter masserar jag in några droppar daily nourishing vitamin oil (som med fördel masseras in med en Gua Ska) och slutligen lägger jag på nattmasken recovery mask. Dagen efter är jag så läkt, återfuktad, lystrig och glowig.

Jag säger alltid att grunden till glowig hud alltid är hudvården och inte sminket. Glowigt smink på en trist hud blir aldrig lika bra som mindre smink och en superhälsosam hud. Men när man använt all denna hudvård så finns det några sminkprodukter som tar ditt glow till en outstanding nivå. Vilket man ju vill.

ANASTASIA – glow kit. En highlighterpalett med helt galet skimmriga skuggor. Den använder jag inte till vardags, men älskar för fest, fotograferingar och även som ögonskugga. Men de två ljusa skuggorna på kindbenen är magi!

LUMENE – water color blush. Åh, detta är en ny produkt i min sminknecessär och jag är besatt! Vill inte använda något annat!

CHANEL – les beiges bronzing cream. Om du söker glow ska du med fördel använda krämprodukter istället för puderprodukter. Denna krämbronzer från Chanel är min all time favvis!

VITA LIBERATA – beauty blur. HERREGUD! Även denna produkt är ganska ny för mig och jag föll som en fura sekunden jag testade den första gången. Masserar denna som primer/färgad dagkräm över ansiktet och jag får lyster som ingen annan produkt någonsin givit mig.

ESTÉE LAUDER – bronze goddess palett. Detta är en ny palett i Estée Lauders serie bronze goddess. Här finns en kallare bronzer som jag använder som contour, en varmare som bronzer och en lite mer diskret highlighter. ÄLSKAR denna!

Varsågod för detta blogginlägg, eller kalla det för vad det är. GLOW-BIBELN!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x