Stora inspirationsinlägget om nyårshår

Snart är det nyår och en stor del av det hela är förarbetet. Att få planera och tänka ut vad man ska ha på sig, hur man ska sminka sig och hur ens frisyr ska se ut. Jag är ändå bra på smink tycker jag, men hår, det är en annan femma det. Jag får aldrig till det som jag vill att det ska ut i mitt huvud. Inför i år behöver iallafall jag inspiration. Och då tänkte jag att det kanske ni också gör. Jag kollade igenom min hår-mapp på Pinterest och hittade de här sagolika frisyrerna.
nyårshår1
1. Ett glansigt och välfönat hår som kammas upp i en romantisk och mjuk hästsvans. Addera med fördel några droppar hårolja i håret innan du börjar föna.
nyårshår2
2. Om du inte kan föna eller locka är den här looken perfekt. Om du kan hantera en plattång hade jag plattat igenom håret innan du snurrar igenom det.
nyårshår3
3. Jag tror det här är enklare än vad det set ur. Locka igenom hela håret och sätt upp det i en hög hästsvans. Tuppera försiktigt längderna och snurra lock efter lock runt hårtofsens mitt. Fäst med hårnålar, spraya MASSOR och addera ett mycket glammigt hårsmycke längs med ”bullens” kant. Åh, I like it!

These Images are from the 2110 S. Wabash "Southern Charm" Planner Dinner on June 29, 2016 in at 2110 S. Wabash in Chicago, IL.  All Images © 2016 Collin Pierson, Collin Pierson Photography.  www.CollinPierson.com

4. Det här är min dröm att kunna bemästra varje dag. Men det blir alltid buckligt och jäkligt på mig. Dock, skam den som ger sig och jag ger mig inte så lätt. Är du lite mer flink om fingrarna än mig är den här enkla uppsättningen så chic och elegant tycker jag. Du kan ju för all del addera lite glammiga hårsmycken även här.
nyårshår5
5. Nu är det avancerat igen. En Brigitte Bardot-ig chignon med mycket volym om som avslutas med en fin svinrygg där bak. Såhär vill jag alltid se ut på jobbet, men hey ho jag lever med min hästsvans på länge.
nyårshår6
6. För dig om vill ha lite utsläppt älskar jag den här looken. Locka igenom hela håret och dela upp överhåret från underhåret. Snurra överhåret i en lös knut som du fäster med hårnålar. Easy peasy faktiskt!
nyårshår7
7. Även ni med korthår måste go crazy på blinget på nyår. Den här frisyren är så söt tycker jag. Överhåret delas upp från underhåret, och på varje sida av överhåret görs en liten fläta. Allt dras bak i en tofs som fästes med hårnålar. Och slutligen dekoreras det med lite blingade hårnålar. Tres chic!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x