Veckonytt #13

Annandag jul! Det är SÅ skönt! LEDIG! Jag ska verkligen försöka leva så medvetet som möjligt under hela min ledighet. Vara här och nu. Vi börjar med ett veckonytt tycker jag. Som just denna måndag är lite extra mycket power i tycker jag.
veckonytt1
Bloggen Beautezine visar hur du gör den vackraste nyårsmanikyren. Med en steg för steg-guide är det enkelt att hänga med.
veckonytt2
Influencers of Sweden visar hur du gör ett karriärbokslut och jag älskar det! Jag tycker det är så viktigt att sätta mål, dela upp dem i delmål, fira uppnådda mål och i slutet av året summera det hela. Då får du svart på vitt veta vad som var en succé, vad som funkade ok och vad som inte alls funkade.
veckonytt3
Tess Montgomery är faktiskt med två gånger denna vecka. Först här där hon bär en sagolik klänning från Self portrait på ett vinterbröllop. Faktiskt samma klänning som jag bloggade om i veckonytt #10. Jag tycker den här klänningen är som ett smycke! Helt enastående. Och sen att Tess är vacker som en dag gör ju inte saken sämre!
veckonytt4
Även detta inlägg står Tess Montgomery för. I detta inlägg berättar hon ärligt och öppet om hur hon och hennes man i över ett år nu kämpat för att bli gravida. Det är så otroligt modigt av henne och inspirerar mig verkligen. Jag tror verkligen på bloggares makt bara vi vågar vara öppna och ärliga. Krossa glastak såväl som tabun. I min närhet har jag flertalet människor som kämpat länge för att få barn och deras resa har varit svår och tärande. Det är med andra ord ett viktigt ämne som Tess tar upp och ingen ska lida i ensamhet och tro att de är de enda som känner såhär.

LONDON, ENGLAND - DECEMBER 02:  Victoria's Secret models (L-R) Lily Aldridge, Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio and Adriana Lima  walks the runway during finale of the 2014 Victoria's Secret Fashion Show at Earl's Court exhibition centre on December 2, 2014 in London, England.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Victoria's Secret)

Nina Campione ger Victoria’s secret en rejäl känga och jag skriver under på vartenda ord hon skriver ner. Jag är så galet trött på denna modevisning. Den är ett enda stort spektakel för att tända män och få kvinnor att känna sig dåliga över sin egen kropp. Förlegad är bara förnamnet. Bra Nina, you go!
veckonytt6
Sist men inte minst kommer här ett tips. Inredningshjälpen bloggar om att klädmärket Wera, som jag för övrigt ÄLSKAR, nu lanserar en kollektion tvålar, doftljus, bodylotion osv. Åh, vilken lyxig lyxig dröm!

Stay tuned i eftermiddag för då kommer ett inspirationsinlägg om tips på flärdfulla nyårsfrisyrer!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x