Brunch, strand och en sjujäkla räklåda

dag i magnarp-1
På vår semester åkte vi hit, till Pytteskogen. Ja, alltså pytteskogen ligger i Hembygdsparken i Ängelholm. Här finns djur, världens bästa lekplats och brunch.
dag i magnarp-2
Vi började med brunch inne i den mysiga restaurangen. Så så gott! Jag älskar brunch, för det brukar alltid finnas typ prick allt det man är sugen på.
dag i magnarp-3
Denna hörni! My god! Sååå god! Och vaniljsåsen!
dag i magnarp-4
Lilla familjen började äta i väntan på att Davids föräldrar skulle anlända. Och hans syster med familj. Estrid älskar sin kusin Loella och vill bara klappa på henne hela tiden. När de kom blev det livat i luckan och klapp, kel och lite kiv.
dag i magnarp-5
Efter maten utforskade vi lekplatsen. Det finns verkligen allt. Gungor, klätterställningar, rutschkanor och massa skoj att klättra på och upptäcka.
dag i magnarp-6 dag i magnarp-7 dag i magnarp-8
Premiäråket! Estrid var måttligt road… Tyvärr öppnade sig himlen så vi stog och häckade under en parasoll innan vi kvickt sprang till bilarna. Denna gång fick vi hoppa över djuren och istället dricka kaffe hemma hos svärisarna. Huxflux var vädret sommar igen och vi gick ner till stranden i Magnarp.
dag i magnarp-9
Davids sommarsvåger Karl!
dag i magnarp-10
På stranden var det varmt och härligt, sommarbarn och parasoller. Precis som det ska vara.
dag i magnarp-11
På denna lilla var det full fart mot vattnet. Jag och sommarsvågern Kalle låg på filtar och ”observerade de mindre badkrukiga”, medan de andra låg och i plaskade och njöt av vattnet. Nästa etapp på vår dag var middag på fiskrestaurangen som ligger nere vid stranden.
dag i magnarp-12 dag i magnarp-13
Kall dryck i glasen och en mycket hungrig familj som undrade om vi aaaaldrig skulle få beställa.
dag i magnarp-14
Hej hej, här är vi!
dag i magnarp-15
och lilla jag också!
dag i magnarp-16
Ni anar inte så mycket gott det fanns. Till förrätt fick vi in en trälåda med räkor och dippsåser. Ja, en låda! Till huvudrätt åt jag en spätta med potatis, skirat smör och riven pepparrot. Fisk på en restaurang som verkligen kan fisk är magiskt!
dag i magnarp-17 dag i magnarp-18
Medan solen sjönk över vattnet och barnen blev sömniga åt vi klart vår middag. Estrid fick välling i vagnen och sen hoppade vi in i bilen och körde hemåt mot Malmö igen. Vilken händelserik dag! Barn, god mat, familj och sol (och lite skyfall), vad mer kan man önska sig av en dag på sin semester?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Christin
7 år sedan

Vilket suveränt tips, sparar direkt! Vi har köpt ett torp på bjärehalvön som är relativt outforskad för oss – i alla fall med barn. Magnarp däremot – älskar! Antons mamma växte upp med sommarhus där, vilket har gjort platsen speciell så vi är där flera gånger på sommaren. De bor alltid en helg vid vandrarhemmet dessutom som är enkelt men mysigt (men som tyvärr skall rivas).Gick ni till dem ”hemliga” rosträdgården en kort promenad från stranden? Kan verkligen rekommendera annars. Åh, sommar alltså. Come back.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Christin
7 år sedan

men åh vad härligt med torp! ska ni bo där permanent eller som sommarstuga? Jag har aldrig hört talas om rosträdgården! Får bli ett besök nästa gång vi är i Magnarp! Och visst är det fint där? Så himla mysigt! Kram på dig

Paulina Gunnardo
7 år sedan

Haha va härligt att se att mannen din ser ut att vara mest lycklig över att få åka rutchkana! Det är inte så dumt att få barn när man får leka igen 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Paulina Gunnardo
7 år sedan

han är så himla bra på att leka med Estrid. Han är defintivt den mer lekfulla av oss. En annan hatar ju att va på lekplatsen. Kram på dig!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x