Veckonytt #12

Det är dags för ett nytt veckonytt och det är idag all about coola kvinnor och ett fantastiskt kök! Förstår ni, 5 dagar kvar till julafton? Var tog all tiden vägen? Det var ju nyss julafton och vi klädde granen med en pyttig liten tjej.
veckonytt1
Underbara Clara har skrivit ett fantastiskt bra blogginlägg om slöseriet med att bli feminist när du får en dotter då du istället borde bli det när du får en son. Som vanligt är hon spot on i denna feministiska text.
veckonytt2
Vi går raskt vidare till nästa powerwoman, Serena Williams. Hon har skrivit ett öppet brev i tidningen Porter Magazine. Hon skriver om drömmen om att bli världens bästa tennisspelare, inte världens bästa kvinnliga tennisspelare. Hon skriver ett starkt brev om löneskillnader och om hur det är att mätas med en annan måttstock enbart på grund av sitt kön. En fantastiskt bra text!
veckonytt3
Johanna Bradford bloggar om butiken Kitchen & beyond och maj gad, vilket kök!
veckonytt4
Frida Fahrman bloggar om hur hennes samarbeten på bloggen funkar. En himla viktig text. Det är många bloggläsare som stör sig på samarbeten, sponsrade inlägg och reklam, vilket är synd för då har man inte förstått den mängd tid och arbete som en person lägger ner på sin blogg. Du betalar gladeligen 69 kr för Sköna hem men ändå kräver du att bloggen ska vara gratis. Då behövs samarbeten, annars hade det slutat med att bloggare behövde ta betalt av sina läsare.
astronaut-wives-club
Slutligen, the astronauts wives club som jag nu maratonkollar på Viaplay. Det handlar om de första amerikanska männen som skickades ut i rymden, och om deras fruar. Den är baserad på en sann historia och det var en fröjd att följa den. Fantastiska skådespelare, fina relationsskildringar, sagolikt vackra fruar och vackra kläder. En mycket mycket fin serie som jag varmt rekommenderar!

Ha nu en fin start på denna veckan min fina vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x