TGIF, filmdag och storstädning

tgif-1
Vilken vecka det har varit! Jag är slutkörd! Därför valde jag igår att ha lite återhämtning. Stänga av datorn och telefonen, gå och lägga mig tidigt och titta på datorn i sängen. Ibland behöver man faktiskt bara ge kroppen och själen precis vad den behöver. Nämligen vila.

Ni är många som undrar hur jag klarar av mitt höga tempo och svaret är enkelt, det gör jag inte. Ibland tar orken slut och då accepterar jag det. Igår blev det frukost till middag och inte en minut lades på att plocka här hemma. Jag gick som sagt och la mig tidigt och tillät mig att checka ut. Det brukar göra susen. Då vaknar jag oftast dagen efter med förnyad energi. Möjligen något irriterande att jag vaknar till bombnedslagets här hemma, men det är ett enkelt pris att betala för att hålla kropp och knopp hälsosamma och får återhämta energi.

Idag kommer fina Carro hit och vi ska ha en filmdag. Det är så otroligt roligt och vi har massa intressanta ämnen att prata om, som kommer ut under de kommande veckorna. Ni har kommit med massa bra tankar om vad ni vill att vi ska prata om så vi ska försöka få med det framöver. Fortsätt komma med tankar, frågor och idéer. Det gör innehållet i våra filmer så himla mycket bättre och mer intressant. Och framförallt relevant. Det är ju det vi vill vara för er, relevanta.

Nu hinner jag inte sitta här och tjöta, jag måste fixa till här hemma lite innan Carro kommer så hon inte får hjärtstillestånd. Vi hörs sen!
tgif-2 tgif-3

2 Responses

  1. Klokt att du checkar ut och vilar när det blir too much: heja dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *