Svar på era fabulösa frågor!

q and a-1
Ni fick fråga och jag skall svara! Herregud vilka bra, roliga och eftertänksamma saker ni undrar! Bäst är ni! Här kommer svaren!

Okej. Vem är det mest troligt att man skulle hitta dig tonårshånglande med på Almedalsveckan och varför? (Ja ja bortsett från att du har karl och så vidare och så vidare, vi pratar hypotetiskt här).

Good lord! Love this question. Jag måste nu erkänna att Anders Ygeman har Sveriges hetaste röst (och ja, jag lär väl få äta upp detta om jag tar mig uppåt i politiken) =) Sen är jag ju också mycket svag fär Peter Wolodarski, smart, snygg och med de snällaste ögonen jag sett sen Davids.

Din långsiktiga dröm – hur vill du att livet ser ut om 20 år, dvs när du passerat 50?

Då lever jag på bloggen och dit tillhörande uppdrag. Jag arbetar hemifrån och har ett skrivarrum med utsikt över vatten. Rummet är också ett stort bibliotek med stora fåtöljer och en sprakande öppen brasa. Jag har skrivit böcker, besöker bokmässan i Göteborg och har mycket pengar. För pengarna kan möjliggöra många drömmar. Ett vackert hus med vackra möbler, möjighet att resa, en fin bil och ett ENORMT bibliotek med lika ENORM walk in closet. Jag har stora och friska barn som om de flyttat hemifrån pliktroget kommer hem på söndagsmiddag. Jag tror jag kommer älska mitt liv när jag är 50. Då bjuder vi på storslagna middagar, tar morgondopp i havet och äter frukost där vi långsamt kan läsa morgontidningen. Ja, lite så!

Om du bara fick köpa en enda (men utan att ta hänsyn till priset) handväska de närmaste fem åren (vi behöver ju inte överdriva); vilken skulle det bli då?

Chanel 2.55 jumbo. Lätt! Så klassisk en väska bara kan bli.

Om du bara fick äta en maträtt (eller kaka eller godis eller vad du vill) under resten av livet, vad skulle det bli?

Den är svår men jag tror det blir en bra köttbit, god potatis, krämig rödvinssås och en syrlig tomat/rödlökssallad.

Du verkar vara en klok och engagerad kvinna, en bra förebild helt enkelt! Jag undrar vem eller vilka förebilder du har? Undrar även över ditt yrkesval: var det ”bestämt” tidigt eller hur kom du på att du ville arbeta med juridik? Hade du andra yrkesalternativ?

Först måste jag säga tack, så himla fint sagt! Så bra fråga, faktiskt så bra att det inom kort kommer ett helt inlägg om inspirerande kvinnor. Så stay tuned! Angående mitt yrkesval så hände det tidigt. Vid 10 år blev jag feminist, såg tv-programmet Emma Åklagare, och bestämde mig för att ägna min karriär till att hjälpa våldsutsatta kvinnor. Så för mig har det varit tunnelseende genom prick hela skoltiden. Jag funderade dock starkt på at söka scenskolan, det var ett lika hett alternativ som juristprogrammet. Men önskan efter månadslön, stabilitet och lediga helger gjorde att scenskolan fick ge vika.

Och som utlovat, dagens rekommendationer ur Skincitys julkalender! Tjohoo ÄNTLIGEN är det rabatt på Paula’s choice. 25 %! Nu blir det smått omöjligt för mig att rekommendera blott tre då detta är ett av mina ÄLSKMÄRKEN. Men måttfullhet är en dygd och jag ska nu göra mitt bästa. Jag har små röda plitor på överarmarna men med mirakelprodukten skin revealing body lotion with 10% AHA försvinner det i ett naffs och jag blir slät som en bebis. KÖP! Fuktgivande ansiktsmask är ett måste i vintertid och Skin recovery hydrating treatment mask är prisvärd och så himla bra. En askungemask! Slutligen vill jag slå ett slag för ett mycket drömmigt serum. Skin recovery super antioxidant concentrate serum är en lyxig gåva för ditt ansikte. Och från endast 59 kr! My god!

Här hittar du all info om min affiliate med Skincity.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Caroline
7 år sedan

Ha, vad underbart! Vi har samma 50 års vision! Ha en underbar vecka Frida!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Caroline
7 år sedan

great minds think alike!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x