Veckonytt #10

God morgon mina vänner! Ny dag och så fylld med glädje! Igår höll jag min första föreläsning och det var jättekul. En timme om liberalfeminism och jämställdhet för smarta och grymma LUF:are. Liberala ungdomsförbundets medlemmar är de coolaste jag vet! Estrid var hos min syster och blev passad. Vilken tur har inte jag som har familj som ställer upp i ur och skur så jag får vara mamma, partner och jaga mina drömmar allt på samma gång. Men nog om det! Veckans veckonytt! Nu kör vi!
_DJP2101
Som ni vet är jag helt galen monogram och nu har Soft goat (vars grejor jag ÄLSKAR) öppnat sin monogram shop för årets jul. Nu kan prick allt få ditt monogram. Jag vet inte varför jag älskar monogram men det blir så flärdfullt på något sätt. Så in i shoppa och sätt din älsklings monogram på något vackert.
veckonytt2
I helgen damp inbjudan ner till årets nyårsafton. 10 vuxna och massa barn, skaldjur och bubbel, dessert, glitter och allt annat som är ett måste på nyår. Detta blogginlägg hos the Glitter guide inspirerade mig nu inför nyår för om det är någonting som är right up my alley så är det glitter en masse!
veckonytt3
Årets julkalender! Hur mycket älsk är det inte på denna? Förra årets var också superbra men i år känns det helt rätt med en julig, mysig, klassisk julkalender. Kolla ikapp på SVT om du inte sett den ännu.
veckonytt4
Webshoppen Wakakuu har fått in märket Self-portrait och jag är OBSESSED med klänningarna. In och fönstershoppa, och försök att inte gräva djupa hål i plånboken.
veckonytt5
Ett underbart citat som känns helt rätt just nu! Från den här bloggen.
veckonytt6
Sist men inte minst, jag har hittat ett smyckesmärke, FiliNi som gör det blingiaste mest sagolika smyckena evah! Jag har säkert sparat ner 10 olika grejor och känner att jag behöver blinget ASAP till nyår.

Och så har vi ju Skincitys julkalender! Mina rekommendationer kommer kring lunch för nu måste jag ta mig till jobb, dricka en kopp kaffe och kicka igång den här veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
sandra
7 år sedan

Åh, är julkalendern bra alltså? Vi har inte ens gett den en chans i år pga känns som att vi har lite tidsbrist för sånt. Men blir ändå sugen nu ju 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  sandra
7 år sedan

men ja! SÅ bra! äkta spännande och feel-good julkalender!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x