Söndagsfunderingar

söndagsfunderingar-1
Andra advent! Redan? Tiden flyger verkligen fram. Idag är en busy dag. David ska iväg på fotojobb och jag ska föreläsa för Liberala ungdomsförbundet. Jag ska föreläsa om jämställdhet och om ”Hårda kalla fakta”. Visa siffror och statistik. Jag har knåpat ihop en powerpointpresentation, min första, och om jag får säga det själv – pretty damn excellent. Det är min premiär som föreläsare och jag är lika delar nervös som superexcited!

Här kommer lite bilder från vår lördagspromenad. Och på slutet? Mina rekommendationer från Skincitys julkalender.
söndagsfunderingar-2 söndagsfunderingar-3 söndagsfunderingar-4 söndagsfunderingar-5 söndagsfunderingar-6 söndagsfunderingar-7
Så, vad var då dagens lucka i Skincitys julkalender? 40 % på James Read. Ett märke som är all about faketan, alltså brun-utan-sol. Jag måste erkänna, jag är så blev så jag är lite rädd för BUS. Jag gör det i princip aldrig. Så om jag skulle göra det hade jag valt en produkt som bygge gradvis bränna, som gradual day tan moisturizer. Dagens bonuslucka är 40% på Matis, hudvård, så genast känner jag mig mer hemma. Matis är ett superlyxigt hudvårdsmärke och en gång gjorde jag en ansiktsbehandling med dessa produkter och det var livets bästa ansiktsbehandling, I shit you not! Därför vill jag gladeligen rekommendera optimal moisturizing serum, ett lyxigt återfuktande serum. För dig med känslig hy är délicate lime blossom lotion ett underbart ansiktsvatten som dämpar rodnad och lugnar känslig hy. Och mellan dig och mig, jag klickade precis hem ansiktsvattnet. Too good to pass!

Här hittar du all info om min affiliate med Skincity.

 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x