vecka 14.

Påsklovsveckan är här! Det brukar innebära sola dagar i trädgården, släktkalas, Estrids födelsedag, påskmiddagar och påskfikor. En himla härlig vecka med andra ord. Flera tillfällen att klä upp sig och njuta av lugn, familj, mat och (förhoppningsvis) soliga dagar. Jag har äntligen blivit helt kry från min halsfluss och ser fram emot att komma tillbaka till dagliga promenader och regelbundna träningspass. Det är alltid lika motigt att komma igång men när jag väl är där påminns jag alltid om hur mycket jag faktiskt tycker om att vara där nu för tiden.

På onsdag åker jag till Borås igen, denna gång för liveshopping med Kappahl. Jag älskar att göra dessa liveshoppingar. Det är det närmsta jag kommer till att jobba med tv och tro mig, jag för mersmak! När ska let’s dance, fångarna på fortet och jeopardy höra av sig egentligen!? Dels älskar jag att stå där och underhålla och liksom LEVA! Men liveshoppingarna är också ett underbart tillfälle att boosta er som tittar. Göra er inspirerade att omfamna mode såväl som era kroppar. Visa att egenkärlek inte sitter i kilon, och att du själv bestämmer vad som är skönhet för dig. Jag känner mig alltid själv väldigt boostad efter liveshoppingarna och hoppas att ni känner samma sak. Och nu ska vi visa vårmode och bara det ger ju sånt otroligt hopp om livet.


Övrigt som händer i veckan är att vi ska gå med Estrids fotbollsklubb och titta på landskamp mellan svenska damlandslaget och danmarks. Jag ÄLSKAR att klubben har fixat detta för våra töser. Det är så mycket fokus på herrfotboll och manliga fotbollsspelare så det ska bli kul att se flickorna få nya idoler! Och jag, som förvisso gillar att kolla när sveriges landslag spelar stora matcher, är väl i övrigt inte ett superstort fotbollsfan. men jag lovade mig själv att oavsett vad för aktivitet mitt barn än valde skulle jag gå all in för att supporta och stötta det. (minus hästsport och ishallssporter som är bannlysta pga allergi och hatar att frysa.) Och sen kommer påsken! David är hemma hela veckan, Estrid är bara på fritids två dagar och på lördag kommer min familj till oss för påskmiddag. Och på söndag ska vi allihop ses igen för påskfika tillsammans med min mormor och morfar. Och vips är det sen vecka 15 och nästan halvvägs in i april och då kan vi väl utgå ifrån att våren kommit för att stanna?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x