veckonytt #285

Åh vad veckan börjar härligt! För solen lyser, inspirationen pockar på och framförallt, det är Estrids födelsedag idag! Vår lilla påskkyckling! Hon föddes på långfredagen om jag inte minns fel. För 8 år sedan! Wow, hon är 8 år! WOW jag har varit mamma i 8 år! Det vill jag fira! Vi har ju också påsklov denna vecka och Estrid ska vara hemma måndag, torsdag och fredag. Jag kickar igång veckan med ett snabbt veckonytt innan jag ska återgå till hennes dag. Först ut är den här lilla ljuvliga ringen från Arket (adlink). Så himla delikat och ljuvlig!

Hos Arket hittade jag även det här armbandet! (adlink) Ren perfektion!

Det har kommit in massa snygga nyheter hos Na-kd också. Som dessa sandaletter i läder. magiska för sommaren!

Och spana in detaljen på den här kavajen! Magisk!

Okej, den här klänningen är allt jag vill bära i sommar! En stickad bandeauklänning! Wow så snyggt! och det vita och beiga mot solbränd hud. Otroligt!

Jag har en vit handväska som jag älskar! och ni med! Tyvärr är den slutsåld men den här är också hur fin som helst. Älskar vita handväskor!

Det jag är allra mest sugen på i vår är lite längre kjolar. Framförallt midaxilång jeanskjol (den perfekta längden mellan midi och maxi =) (adlink ).


Eller en längre pennkjol (adlink). Så chict!!!

En glittrig klänning är ett MÅSTE i varje garderob! (adlink)

Ett annat måste är den här guldväskan. Herregud, går det ens att leva utan!?!?! (adlink)

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x