Veckonytt #177

Nu vecka! Detta veckonytt blir mycket inredning och mycket trädgård. För det är det jag tänker på prick hela tiden nu. Men jag tänker också på att jag behöver en ny eyeliner. Japp, jag tänker på det varje dag jag sminkar mig. Jag har blivit tipsad om den här från Sensai och är himla nyfiken. Någon som testat den? Eller har du tips på en grym svart eyeliner som INTE kladdar, smular eller försvinner under dagen.

Nu när jag gjort en så fin kontorshörna i biblioteket vill jag komplettera med den här fina stolen. Den hade varit perfekt där! CH24 Y-stol är en riktig klassiker.

Nu till trädgård! Handen upp om du drömmer om en magisk solstol, iskall lemonad och barnfria timmar i solen! Jag hatar att sola med solen i ansiktet. Jag vill alltid skydda ansiktet och ÄLSKAR därför den här stolen från Jotex. Hur smart?

Jag tycker om den här planteringsbrickan från Design house stockholm. Jag tänker små pelargoner och så får den stå och pryda matbordet som står ute på altanen. Hur mysigt?

I år vill jag ha massa stora krukor fyllda med hortensior på altanen. De stora ljusgrå från Hay är riktiga favoriter hos mig. I år tror jag att jag ska investera i ett par stycken.

Men gud huuuur drömmig klänning! En riktig budgetklänning men som oooooosar lyx tycker jag. Den finns här.

Jag vet att dessa miniväskor är så otroligt opraktiska men jag ÄLSKAR dem. De är så fina och nästan som ett klädsmycke! Jag hade aldrig köpt en lyxväska i en sådan här trendig och kortvarig modell. Men i en budgetvariant tycker jag det är roligt att testa trender. Denna miniväska finns här.

MEN SLUUUUUTA! Måste ha en jumpsuit i jeans känner jag! GUD så snyggt! Och jag som har både ormboots och zebraboots hade kunnat styla såhär snyggt som på denna bild.

Jag läääängtar efter långa sommardagar på vår strand. Hur fin är inte denna kaftan? Jag kan se mig dra på den och sen gå till Badhytten för en sen sommarlunch på stranden. Magiskt!

Ha nu en riktigt fin start på dagen. Är du på jobb eller hemma i corontän?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x