Mina favoritrutiner i vardagen

Jag är en riktig rutinmänniska. Jag hatar när jag inte får göra mina rutiner för de gör mig grundad, förbered och harmonisk. När jag vaknar på morgonen älskar jag att kolla min mail, min instagram, aftonbladet och spela några omgångar candy crush. Bästa starten på morgonen! Sen kommer nästa favoritrutin, när jag sminkar mig på morgonen. Jag finner det så harmoniskt att stå i badrummet, dutta i mina burkar, bestämma vilken look jag ska ha och ha Estrid och David som ränner in och ut för sina bestyr.

Jag slutar jobba klockan 16.00 och samtidigt som jag sätter mig i bilen startar Studio ett i P1 och det lyssnar jag alltid på. Sedan fortsätter jag lyssna på det när jag lagar middag. Det är min avkopplande eftermiddagsrutin. På kvällen läser vi alltid för Estrid när vi ska natta henne. Just nu har hon valt himla spännande böcker från vårt bibliotek vilket gör lässtunden ännu mysigare.

Nu när På spåret har börjat, vår favoritserie, så kan varken jag eller David natta Essie för då riskerar man att missa programmet. Då har vi en alldeles särskild rutin. När det är en spännande Sverigematch, på spåret eller mellon/eurovision så får Estrid somna på soffan mellan oss. Det är det mysigaste i livet att ha en liten snarkande människa mellan sig. <3

Jag har några rutiner jag hade velat få in bättre för när de klaffar så är det helt fantastiskt. Det är att varje kväll förbereda morgondagens frukost. Jag älskar att starta min morgon med en overnight oats eller chiapudding som fått stå i kylen över natten. Just idag kompar jag ut från jobbet och då fanns möjlighet att starta morgonen med ett träningspass vid kvart i sju. Så drömmigt. Tänk att alltid kunna starta dagen med ett träningspass. När klockan var nio var jag tränad, duschad, scrubbad, smord och med frukost i magen. Nu sitter jag är och njuter av en kopp kaffe. Lyxliv!

Andra rutiner jag älskar är att mangla, spraya med linnevatten och sen stoppa in i linneskåpet. När jag kör audio som har bluetooth lyssnar jag alltid på inspirerande poddar om influencing och kreativt entreprenörskap. Och det allra bästa är när jag ska köra långt för då köper jag alltid en kaffe och har med i bilen. Världens mysigaste bilrutin. Jag längtar redan tills vi ska köra till Sälen. Alla dessa timmar av podd, kaffe och vackra landskap som flyger förbi. Det är som meditation för mig.

Vad har du för favoritrutiner i vardagen?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Nathalie Rajic
Nathalie Rajic
4 år sedan

Den bästa starten på dagen!

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Nathalie Rajic
4 år sedan

indeed!

Marjut
Marjut
4 år sedan

Jag gör yoga och meditation varje morgon. Sen sellerijuice, dusch, och en frukost med havregrynsgröt. Ser ganska ambitiöst, ut när jag ser det så här, men jag har gott om tid. Skulle aldrig ha drömt om att hinna med allt detta när jag började jobba kl 8! Men även då försökte jag alltid hinna med 15 minuter yoga. Gör så stor skillnad för hela dagen..

Frida Kummerfeldt
Frida Kummerfeldt
Reply to  Marjut
4 år sedan

Det låter magiskt! helt underbart!

Marjut
Marjut
4 år sedan

Jag gör yoga och meditation varje morgon. Sen sellerijuice, dusch, och en frukost med havregrynsgröt. Ser ganska ambitiöst ut, när jag ser det så här, men jag har gott om tid. Skulle aldrig ha drömt om att hinna med allt detta när jag började jobba kl 8! Men även då försökte jag alltid hinna med 15 minuter yoga. Gör så stor skillnad för hela dagen..

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x