veckonytt #283

Jag har haft en väldigt lugn och mjuk morgon. Jag vaknade med halsont! Vad är det med alla dessa sjukdomar! Det känns som alla är sjuka hela tiden och det bara går runt runt runt. Snark så tröttsamt! Helgens magiska solstrålar lyser med sin frånvaro (hehe) och ute regnar det. Men inte ska väl detta stoppa att vi blir lite inspirerade denna måndag! Det är ju ändå vårdagjämning idag och det ger ju hopp om livet! Här kommer ett tips till dig som inte gillar kavaj. En härlig figurnära kofta som är tätstickad och lite tung ser så elegant ut. Jag älskar verkligen denna kofta (adlink).

Trendalert!!! Om jag ska investera i något denna vår och sommar så är det virkade plagg! Sååååå snyggt! (adlink)

Även virkad kjol är såååå himla snyggt! (adlink)

Eftersom jag är besatt av set kommer här ännu ett otroligt set jag vill visa er! (adlink)

Många drar sig från att köpa ljusa skor och det tycker jag är väldigt tråkigt för det verkligen lättar upp en outfit. Ta jeans, svart t-shirt och en svart kavaj, bara genom att lägga till ljusa skor så har outfiten fått sig en vårigare touch. Här är ett par platta skor som är perfekta för dig som vill ha en snygg skogarderob men inte vill eller kan gå i klackar. Skorna finns här (adlink)

Jag tror att denna baddräkt (adlink) kommer sälja slut sååå snabbt så jag passar på att tipsa om den redan nu även om det kanske ännu inte riktigt är dags att fokusera på badkläder.

Här kommer tips på tre otroliga sommarklänningar! Här är nummer ett (adlink).

Nummer två! Alltså jag dör så himla gullig och fin den är!!! (adlink)

Nummer 3 (adlink)! Magiska klänningar alla tre! Perfekta för sommarens alla fester, bröllop, dop och härligheter!

Jag dööööör! Har ett örhängen någonsin skrikit ”Frida” mer än detta!? I love! (adlink)

Ha nu en underbar start på veckan!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x