Veckonytt #187

Åh vilken dag! Det har gått i ett och jag har inte haft en möjlighet att sitta med bloggen. Eller jo, i eftermiddags hade jag faktiskt tid men vet du, då unnade jag mig faktiskt att ligga i solstolen under en parasoll och läsa och njuta av det tomma huset. Ja, ibland prioriterar jag så. Men du ska givetvis inte gå lottlös för det. Nu kommer veckans veckonytt!

Först ut är detta set med topp och kjol från H&M (adlinks). Jag är helt in love! Detta set går upp till stlk 50 vilket är superhärligt!

Johanna Lind Bagge som bloggar hos Femina har gjort ett toppenbra inlägg om solskydd. Hon krossar alla myter som finns kring spf. Väldigt lärorikt inlägg som jag varmt rekommenderar!

”En motionerande elefant”. Det heter det här helt underbara blogginlägget hos Elsa Billgren. Jag älskar hennes syn på motion, rörelse, kropp och knopp. Varenda ord resonerar verkligen i mig. In och läs och få perspektiv!

Inne hos hudspecialisten finns ett MAGISKT inlägg om allt du behöver veta om glow! Jag har då aldrig sett en så noggrann genomgång av lysteransiktsbehandling i egna badrummet och tips på favoritprodukter. Livsfarligt för jag stod minsann med papper och penna i högsta hugg och skrev ner prick vartenda tips.

Den är min DRÖMSMINKPRODUKT! Chanel krämbronser ”les beiges healthy glow bronzing cream”. Alla, alltså ALLA, säger att det är den bästa produkten i livet. Och vet du, jag har bestämt mig för att unna mig den. Vi har ju en chanel-beauty butik precis vid mitt kontor och jag kommer inte kunna hålla mig allt för länge till. För dig som inte har en butik i närheten får du köpa den på flygplatsen eller här.

Nu är tiden här för luftiga, färgsprakande klänningar och jag älskar det. Det är ett så enkelt plagg som med sandaler är perfekt för stranden och med klackar funkar lika bra på festen. Helt underbart! Den här klänningen kommer från H&M (adlink) och finns upp till stlk XXL!

MEN SLUTA LINDEX! Det här setet i viskos med matchande shorts och topp är ju helt magiskt! Toppen hittar du här (adlink) och shortsen här (adlink).

Lyx lyx lyx! Det här är min drömstråväska ever! En leather trimmed basket tote från Loewe (adlink)! Jag tror jag måste ha den! Vet att Emilia de Poret har den och hon är ju den chicaste jag vet!

Åh vad jag vill unna mig denna lyxiga läppolja från Dior (adlink) till sommaren!

Jag kunde inte hålla mig! Jag bara måste tipsa om en härlig sommarklänning till! Denna från gina tricot (adlink) är sååå fin! Älskar den!

Ha nu en underbar kväll babe!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x