Såhär skapar jag en perfekt tavelvägg

INLÄGG I SAMARBETE MED DEARSAM

Det började med en teckning som Estrid gjorde. Hon fyllde ett vitt papper med allt glitterlim hon kunde hitta och sen smetade hon ut det. Resultatet blev en magnifik glittrande tavla som jag direkt visste att jag ville sätta upp. Eftersom jag visste att vi skulle få ett nytt sideboard började jag fundera på en tavelvägg. En tavlevägg som skulle utgå ifrån Estrids färgsättning. I samband med detta blev jag kontaktad av Dear Sam som erbjuder unika posters. 

Nu kommer du få tips på hur man gör en tavelvägg OCH hur man med papper och sax får till en perfekt upphängning OCH en magisk rabattkod att använda för att påbörja din egna tavelvägg.

Jag har just nu en exklusiv rabattkod som är giltig i fyra dagar. Med koden FRIDAKUMMERFELDT10 får du 10% extra på dear sams statiska kampanj som redan ger 25% på alla posters. Det är alltså läge nu att verkligen unna dig magiska posters för att skapa ett harmoniskt, personligt och chict hem!

Jag tycker många företag som säljer posters har ganska så likt utbud. Jag tycker också att en tavelvägg med enbart posters och alla i samma ram blir ganska så platt och oinspirerande. Men hos dear sam hittade jag ett unikt utbud. Med fokus på Estrids konstverk letade jag ut posters som harmoniserade med hennes tavla. 

Jag valde fyra posters som alla drar åt rosa och lila, samt tre vita ramar. Jag kompletterade med två bruna ramar som jag redan hade hemma för att skapa lite kontrast och personlighet i just min tavelvägg. Det är för mig hela poängen med en tavelvägg. Att den ska kännas unik och anpassad efter just min smak och mitt rum. Jag fick mina posters och ramar leverade i en specialtillverkad kartong. Jag uppskattar även att Dear sam har ett miljöfokus. Alla posters är tryckta på papper miljömärkta för ansvarsfullt skogsbruk och tryckerierna är 100% klimatnetruala. Visst gillar man företag som tar ansvar för vår planet! Och all produktion av posters hos dear sam är miljömärkt med svanen. I love it!

För att göra en tavelvägg är då första steget att välja tavlor som harmoniserar med varandra. Därefter brukar jag klippa ut pappersrutor i samma storlek som ramen. På varje utklippt papper markerar jag vad spikhålet ska vara. Därefter är det bara att tejpa upp papprena på väggen, slå i spiken och hänga upp tavlan. Du kommer få en perfekt upphängning där alla tavlor hamnar exakt där du vill ha dem! Det blev en mysig stund för mig och Estrid att klippa och fixa med den här tavelväggen. Och du må tro att hon känner sig stolt att hennes tavla är huvudtavlan. Den allra viktigaste tavlan på hela väggen! 

Nu vill jag bara hitta den perfekta mattan och vilstolen och sedan kommer jag nog aldrig lämna detta harmoniska och inspirerande rum! 

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x