Fridas ultimata julklappstips för en pappa

julklappstips pappa

Julklappstips för pappan! Jul och fars dag coming up och om du är som mig så känns presenter till killar så mycket svårare än till tjejer. Men om jag får säga det själv känner jag mig glad och nöjd över dessa tips. Jag tror min pappa hade blivit jätteglad för flera av presenterna. Då kör vi!

1. Eye masks från Elemis (här). Skönhet och pampering är inte bara för kvinnor och en skön ögonmask är en perfekt present för en pappa med lite trötta ögon.

2. Manschettknapp och slipsnål (här). Dessa är så roliga och charmiga. Ger lite extra umpfh på en annars traditionell klädsel.

3. Lyxig tröja från Morris (här). En perfekt tröja att ge bort för dig med en liten större plånbok.

4. Underbara glasunderlägg (här). Så roliga och fina dessa underlägg är. De gör verkligen hela dukningen!

5. Spel! (här). Vem älskar inte spel liksom!?

6. Manschettknappar från Skultuna (här). Jag var tvungen att ta med även dessa manschettknappar för de är så himla himla fin och lyxiga.

7. Eldstadsset (här). Ahh JAG vill ha detta! Så himla classy och perfekt om pappan i ditt liv är lika eldningstokig som min. Att hålla ordning på eldstaden blir så mycket roligare med detta set och det ger också en enhetlig look som tar bort eventuellt stök. I love it!

8. Strumpor från Happy socks (här). Ja det är verkligen en klassiker att köpa strumpor till farsan. Men det behöver inte vara tråkigt. Om de kommer i en såhär fin ask blir det flärdfullt!

9. Sweater från J Lindeberg (här). Ett annat alternativ till en tröja för en liten mindre plånbok. Det är inte riktigt budget utan mer mitt emellan. Men lite flärd vill man ju alltid ha. Min pappa är rätt så intresserad av kläder och det är alltid kul att ge bort något fint till honom.

10. Muminpappans memoarer (här). En fin och klassisk bok, perfekt om din pappa är en bokmal! Min pappa är dessvärre inte det så för egen del får han bli utan bok.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Susan
7 år sedan

Tack för tipsen! Klickade genast hem ett av tipsen till min cykeltokige man. 🚴🏼

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
7 år sedan

jaaaa! till fars dag eller?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x