Veckonytt #7

Ny vecka, nya tag. Jag är åter tillbaka i Malmö efter en innehållsrik helg i Stockholm. Vi sparkar igång veckan med ett nytt veckonytt!
indiska
Indiska har lanserat en kollektion med kashmirtröjor, halsdukar och mössor. Så prisvärda och i jättefina färger. Ni vet ju hur jag känner för kashmir. Give it to me!
veckonytt2
Snön har börjat falla även i Skåne och mina tankar går genast till the Lodge. Att sitta i ett vintervitt Skånelandskap, inne i restaurangen med den stora brasan som knäpper rogivande, och inta deras brunch är något av det bästa jag vet. Om du kan så boka snarast in en afternoon tea eller brunch på the Lodge.
veckonytt3
Det här är Ashley Graham, en av jordens vackraste kvinnor och modeller. Hon har lanserat en underklädeskollektion som nu finns hos Ellos. Kolla bara in den här bodyn och den här BH:n. Så mycket älsk på dessa!
veckonytt4
Hur grym är inte denna marmortapet?
veckonytt5
Rituals har lanserat en private collection som bland annat innehåller dessa doftstickor. Hur lyxiga är de inte? Jag vill inleda denna vecka med flärd som denna!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x