Mina pinterestkonton, del 1

Jag är besatt av Pinterest och mina pinterestkonton. Men hur funkar egentligen Pinterest? Du skapar ett konto och sen sparar du bilder. Du sparar bilderna i olika kategorier, så kallade boards, som du sen döper till olika namn. Sen kan man välja att följa en persons alla boards, eller bara vissa. Börja följa en board gör man enkelt genom att klicka på ”följa board/follow board”. Jag har 46 (!) olika boards. Alla lika inspirerande för mig. Jag tänkte visa upp mina olika konton men vi får dela upp det i omgångar, annars skulle det här inlägget gå jorden runt. Vi börjar med 8 kategorier idag. Jag bara påpeka att många av mina bilder ligger i flertalet mappar, det har helt enkelt med sökoptimering att göra. Det kan upplevas störande men tänk att det hjälper mig att synas mer på Pinterest så blir det genast mindre störande.

Bröllop
1 2 3 4
I denna board samlar jag allt som har med bröllop att göra. Kläder, lekar, blommor, dukning, citat och smycken. Allt som är bröllop och inspirerar mig. En dag ska denna board fungera som inspiration för min egen stora dag! Klicka här för att se alla bilder i denna board.

Frida G Svensson
1 2 3 4
Här sparar jag bilder från min egen blogg, framförallt för att nya läsare ska kunna hitta min blogg genom Pinterest. Här hittar du alla de bilderna.

Bloggcollage
1 2 3 4
Här sparar jag alla mina collage jag gjort till bloggen för att jag, du och nya läsare snabbt ska kunna orientera sig i just dem. Jag själv älskar collage, och vet att andra gör det också. Därför kändes det praktiskt att ha dem alla samlade på ett och samma ställe. Här hittar du alla collage.

Kläder


1 2 3 4
Här samlar jag allt i klädväg, mode och accessoarer. Outfits som inspirerar mig, färgmatchning som känns spännande och skor och väskor jag drömmer om att själv äga. Jag älskar älskar denna board. Här finner du sjukt snygga donnor, med perfekta outfits, dyrgripar och inspiration deluxe. Här hittar du alla bilder.

Modefoto
1 2 3 4
Inspirerande modereportage! Samlingen hittar du här.

Mat & Recept
1 2 3 4
Här samlar jag matbilder, egna och andras, recept jag vill prova och bilder jag inspireras av till mina egna foton. Jag lagar ofta recept från Pinterest och gud så goda de har varit! Det här en en annan personlig favorit bland alla mina boards. Alla bilder i denna kategori finns här.

Shoppingtips
1 2 3 4

Detta är som min virtuella önskelista! Det här är helt enkelt shoppingtips. Alla tipsen hittar du här.

Girlbosspepp
1 2 3 4
Här samlar jag allt som är girlboss, inspirerande, entreprenörigt, bloggigt och helt enkelt kick-assigt. En board sprängfull med pepp, go-get-them-anda och girlpower! Du hittar alla bilder här.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x