Det man inte har i huvudet får man ha i handen

förvirrad-1 förvirrad-2 förvirrad-3 förvirrad-4
Igår hämtade jag och mormor Estrid på föris. “Imorgon får inga barn vara här” deklarerade Estrid då. “Du har så rätt Estrid. Imorgon är det studiedag” sa fröken. Jag tittade på fröknarna med en blick som försökte förmedla typ följande. “Vad fan är det som händer varför har ingen berättat om detta hur kan jag ha missat detta David varför har du inte kollat upp detta jag vill ha en skilsmässa vad gör vi nu låt för guds skull inte fröknarna veta att jag inte visste detta”.

“Visste ni inte om det Frida?”

“Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, nä, men det löser sig!!!!!” *överdrivet positiv tjej*

Min farmor sa alltid att det man inte hade i huvudet fick man ha i handen. Extremt oklart vad det exakt innebär, men igår hade jag inget i mitt huvud och en telefon i min hand och i den finns nummer till alla i vår familj. Och thank god för familjen! Farmor och farmor kommer ner hit, och då kör dem ändå en bra bit. Allt för att David och jag ska kunna gå till jobbet idag. It takes a village ro raise a child. Iallafall om barnets föräldrar brister i kunskaper om studiedagar.

24 Responses

 1. natalia skriver:

  Underbara bilder!

 2. Amanda skriver:

  Tack för din kommentar! Ja! Och visst blir tiden nästan ogripbar i något skede? Minns knappt vem jag var för 6,7,8 år sedan. Hördu jag har fått för mig att du för typ just 8 år sedan haft en blogg som hette något i stil med peaches? Eller förväxlar jag dih med någon annan?

 3. Ellen skriver:

  Såå fina bilder! Familjen är bäst ❤️

 4. Mösstanten skriver:

  Underbara bilder. Och oj så många gånger det har blivit fel och bortglömt mitt liv! En gång kom jag en månad för tidigt till tandläkaren.

 5. Sarah skriver:

  Vilken tur att de ordnade sig 🙂

 6. Emma Engström skriver:

  Åhh vilka fantastiska bilder! Kram och ha en underbar dag <3

 7. Elin skriver:

  Nej men vilka härliga bilder!! Kram

 8. Ama de casa skriver:

  Ooops! Men bättre sent än aldrig sägs det ju 😉

  Min mor sa alltid “Det man inte har i huvudet får man ha i benen” och det förstår jag preciiis vad det innebär. Hur många gånger har man inte fått vända om och hämta sånt man glömt? 😀

 9. Wilma Melin skriver:

  Vilket roligt inlägg! Skönt att det löste sig med studiedagen!! Man blir så onödigt stressad när man missar sånt där

 10. Anita skriver:

  Åh så fina bilder 😀

 11. Pia Widlund skriver:

  Tur att du har familj som kn avlasta!

 12. Annika skriver:

  Tack för kommentaren. Kul att du tittar in på min blogg. Vilka söta bilder du lagt ut. Ha en bra dag.

 13. Ajli Müller skriver:

  Jag tycker att det där var ett makalöst sätt att tolka “Det man inte har i huvudet får man ha i handen”. Vilken tur att ni kunde lösa det, så fint att kunna ställa upp för varandra.

  • Frida G Svensson skriver:

   jag har nu med svansen mellan benen fått erkänna att det tydligen hette “det man inte har i huvudet får man ha i benen” =)

 14. My Nordqvist skriver:

  Så fina bilder! Tur det löste sig 😀

 15. Natalie Midestad skriver:

  Vilken sötnos på bilderna!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *