Min höststil är lyxig, brun och en touch 80’s

höststil
Här är min moodboard för min höststil. Jag vill att den ska vara sober i neutrala färger, ljus och lyxiga material som siden och kashmir. Accentfärgerna ska vara alla de rostiga färgerna och jag älskar knytblusen från Whyred. Jag tror jag kommer bära mycket knytblus i höst. Det är ändå ett alldeles underbart plagg. Jag är på jakt efter nya vardagsväskor och föll för denna Zaraväska. Hur underbar är inte den ribbstickade toppen från H&M. Verkligen den perfekta bruna färgen.

Till bruna och brända färger tänker jag att senapsgult passar perfekt och jag är så sugen på dessa skor från & other stories. Jag har precis kollat igenom hela säsongen av POSE, aka världens bästa serie och jag är så inspirerad av att se ut som huvudrollen Elektra Abundance. 80-tals glamour är något jag aldrig tröttnar på och jag vill ha fönat hår, statement örhängen och plocka fram min inre glamazon. Net-a-porter stylade så vackert en vit sidenskjorta med enkla guldsmycken och jag tycker det är så vackert.

Jag är så sugen på att höstfrisyren i år ska vara lugg a la Matilda Djerf. Vår svenska Brigitte Bardot. Ingen är gladare än jag att leopardmönster är trendigt även denna höst. Det är mitt bästa mönster! På min inköpslista finns leopardmönstrad väska och en kamelfärgad kappa. Rodebjer fångade verkligen den färgskala jag vill åt i höst med vit, beige, brunt och så statementsmycke på det.

Jag älskar Emmas bild på tjocksockar framför en öppen brasa. Om det inte är höstgoals så vad är!? Detta är verkligen bilden av mina myskläder denna höst. När jag ska sminka mig vill jag se ut som NYCBambi som kombinerar en nedtonad make med röda läppar. Hur vackert? På inköpstlistan finns en enkel men väldigt vacker sidenblus från Lou in Love. I höst blir det även att ta fram alla mina pälsar och pälshattar. 80-talsglamour kräver detta.

Vad tycker du om min höststil? Och hur blir din höststil?

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

27 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Kekidi
5 år sedan

Wow, det låter som en riktigt spännande dag. Jag önskar dig all lycka till och hoppas det går bra. Tro på dig själv och sälj in det du kan riktigt hårt nu. Det är du värd. Livet ska levas som man vill ha det annars är det inte värt att levas. 😉

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Kekidi
5 år sedan

du har så rätt så! jag ska verkligen ta fram min inre girlboss!

Ama de casa
5 år sedan

Stilig stil! 🙂 Jag fortsätter att vara totalt stillös, men jag är glad ändå 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ama de casa
5 år sedan

ja stil och kläder ska bara kännas kul, aldrig som en snara eller ett måste. och man måste inte vara modeintresserad. <3 det viktigaste är att man, som du, är glad!

Evahle - en blogg om psykisk hälsa
5 år sedan

Åh så mycket fint 🙂

enna
5 år sedan

Lycka till nu 🙂
Brun är ju en färg som man kan ha på sig oavsett vilken stil man har vilket är perfekt 😉 Kram

Wilma Melin
5 år sedan

Men såå snyggt!! Min höststil kommer bestå av träningskläder som vanligt haha

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Wilma Melin
5 år sedan

jobbar du med träning eller? =)

Pia Widlund
5 år sedan

Fina bilder som inspirerar inför hösten, bra stil. Min stil är nog ganska blandad!

Ida Jansson
5 år sedan

Så mycket snyggt!! Älskar knytblusar och senapsgult 😀

Mösstanten
5 år sedan

För de som passar i höstfärger finns så mycket fint nu. Det ska bli skönt att hösten kommer faktiskt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mösstanten
5 år sedan

jag tänker att alla passar nog i någon höstfärg. =)

Anita
5 år sedan

Massor med fina plagg 🙂

blondina
5 år sedan

vilka snygga grejer 🙂 och vilken söt blogg du har 🙂 kram Tess

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  blondina
5 år sedan

tack, det uppskattar jag verkligen! det ska bli kul att följas åt!

Linda
5 år sedan

Det är svalare nu ute och kvällarna är inte alls ljumma so de varit i morse tidigt närjag vaknade för att gå på damernas he he så kollade jag temperaturen ut och endast futtiga 9 grader, jag tror nog att det vände nu och att hösten kom direkt.
Så dags att kolla runt i butikerna efter mer höstliga kläder.
Ha en fin dag.
Tack för kommentaren inne hos mig
kram Linda

Ines
5 år sedan

Wow så snyggt!!<3 Känner likadant där med stilen.

Sussi
5 år sedan

Trevliga höstfärger 🙂

Ditte
5 år sedan

Detta blir säkert jättebra och snyggt på dig. Jag har inte en börjat tänka häst ännu. Halva augusti är kvar och då får det förbli sommar. Men säkert blir det blått som grundfärg hos mig och me dpiggare accentfärger.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ditte
5 år sedan

det låter som en snygg färgkombo!

Susan
5 år sedan

Jag brukar normalt alltid bli sugen på tweed när hösten kommer. Kavajer, dräkter… olivgrönt, brunt, vinrött. Men inte än på ett tag! Jag är inte riktigt där än. Som jag skrev på min blogg, för mig är det absolut inte höst ännu på ett bra tag. Det är ju nu man kan använda alla sommarbyxor som varit för varma under sommaren! 🙂 Vita byxor… perfekt att styla på olika sätt.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
5 år sedan

åh ja alla juvelfärger! så snyggt! eftersom min höst ska bestå av ljusa kläder känner jag mig redo att anamma mig höstmode redan i augusti! i år håller jag mig ifrån svart känner jag!

Emelie Andersson
5 år sedan

Tjusigt! 🙂

Evelina
5 år sedan

Helt i mina färger. Snyggt! 😀

Matilda Berlin
5 år sedan

Guuu vad fint det låter! Jag vill fortsätta utveckla min tidigare basic-stil, så vi får se vad det blir. Har faktiskt ingen aning än. hihih! Kram <

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Matilda Berlin
5 år sedan

Nu blev jag nyfiken! Vad ingår i din basic stil?

Pauline Hurtig
5 år sedan

snyggt!

27
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x