Veckonytt #95

veckonytt1
Vem trodde att jag skulle inleda ett veckonytt med Engelbert Strauss? Men så här är det. Jag är så peppad för hösten och att fixa hemma, minirenovera, jobba i trädgården och fixa med huset. Och jag har insett att jag har blivit kvinnan som längtar efter häftpistoler, arbetarkläder och en perfekt utrustad verktygslåda. Jag har en inre Ernst som behöver komma ut!
veckonytt2
Emily Slotte har skrivit ett så innerligt och vackert inlägg om hur det var att bli mamma när man är väldigt ung. Jag gillar verkligen Emilys blogg och hennes fotografier är rena rama konstverken. Spana bara in porträtten av hennes dotter Engla. Så drömmiga!

Hösten hetaste frisyr är korad och jag tror att i år är året jag blir med page igen!veckonytt4
H&M har slutat retuschera sina modeller och nu ser vi pigmentförändringar, hudbristningar och mörka hårstrån. Vad ska man säga? It was about damn time!
veckonytt5
Mina morgnar är allt annat än vad jag vill att de ska vara. De är stressade och kaotiska! Jag vill ha lite mer zen-aktiga morgnar. 7 steg för att bli en bättre morgonmänniska passar mig perfekt!
veckonytt6
Fina Lisa har gjort en grymt inlägg om varför man bör ha höstlöften! Jag älskar höstlöften. Jag älskar hösten, det är min omstart. Min skolstart så att säga. Det är då jag gör planer och sätter upp mål och visualiserar drömmar. Jag ska nog göra ett inlägg med mina höstlöften tror jag!
veckonytt7
Oj oj oj vad jag önskar att jag bodde i Los Angeles just nu. De har en stor utställning med kläder och bilder från the first ladies! Wow, här snackar vi glamour! Vem vill inte kolla på Nancy Reagans powerdräkter, Jackie Kennedys pillerburkar och Milania Trumps over the top glamour? Ber till högre makter att utställningen kommer till Norden!

Ha nu en riktigt fin måndag och start på veckan min vän!

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Netti Starby
5 år sedan

Jag säger hurra till H&M! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Netti Starby
5 år sedan

ja, även om jag tycker det är lite väl sent påtänkt kanske.

Mösstanten
5 år sedan

Bra av H&M. Dock är jag rädd att de aldrig kommer att visa lår som mina.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Mösstanten
5 år sedan

jag bloggade om det senast i förra veckan! ofattbart hur trög modeindustrin är när det kommer till att visa kvinnor av större storlek!

Hanneles bokparadis
5 år sedan

reducera bilder för mycket är inte snyggt. rynkkräm för ”gamlingar”, då har de RITAT streck runt ögonen på unga modeller!!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Hanneles bokparadis
5 år sedan

haha ja det är helt vanvettigt!

Ditte
5 år sedan

Bra att H&M vaknat. Kansk ekommer flrer att följa efter. Tja, hösten! Där är jag inte ännu. Skjuter nog på det hela ett tag till men jag gillar det svalare vädret.
Önskar dig en bra vecka.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Ditte
5 år sedan

jag unnar dig att njuta sommar lite till! =)

Emma Engström
5 år sedan

Åhh vilken härlig inställning till hösten! 😀

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Emma Engström
5 år sedan

det är den bästa tiden att ta fram sin inre girlboss!

Lena i Wales
5 år sedan

Trevligt att du hittade till mig, så jag hittade till dig!
Bra av HM. Hoppas andra följer efter.

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena i Wales
5 år sedan

det ska bli fint att följa varandra!

Susan
5 år sedan

Ja, hösten är nystartstid! Älskar känslan av nystart efter semestern. Och nya pennor… 🙂

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Susan
5 år sedan

alltid nya pennor! <3

natalia
5 år sedan

Heja HM!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  natalia
5 år sedan

även om det känns lite sent påtänkt…

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x