Veckonytt #118

ÄNTLIGEN! Nu kommer Gilettes nya reklamfilm som är allt annat än machimansidealet. Så som det kanske varit innan. Snygg framgångsrik man med lagom het skäggstubb och modellsnygg tjej bredvid som pussar honom. Typ så var det innan. Nu är det en helt annan visa och jag är så tacksam. Det är verkligen på tiden att männen går i bräschen i den feministiska kampen. Boys will be boys är en av de mest destruktiva meningarna vi kan använda oss av. Helt magisk reklamfilm. Den reklamaren som kom på idén är husgud just nu!veckonytt1
I FB-gruppen Heja livet, som jag är medlem i, la en tjej upp en fråga. ”Ni med stora barn, vad saknar ni mest från småbarnstiden?”. Femina gjorde en jättesöt och fin sammanställningen med svaren. En fin påminnelse för oss med småbarn som i tröstkaoset glömmer bor hur mysigt det faktiskt är.
veckonytt2
Ni är några som är förtjusta i min piedestal i rotting som jag ärvt från mina morföräldrar. Nu har Åhléns släppt en liknande. Så ett litet måndagstips till er med gröna fingrar där ute.
veckonytt3
Modemärket Minimarket släpper nu en barnkollektion som ska säljas på Åhléns. SÅ mycket fint! Måste köpa nyckelpigekläder till Estrid. Hon är nämligen väldigt inne på serien Lady bug!
veckonytt4
Lika härligt som det är att bli påmind om den mysiga småbarnstiden är det lika befriande när mammor erkänner hur tråkig småbarnstiden kan vara. Go Bisse som öppenhjärtligt berättar om hur uttråkad hon är. 
veckonytt5
Okej, MÅSTE besöka samtliga dessa hotell. Hur magiska!?
veckonytt6
Gud vad stress är det sämsta någonsin. Denna artikel berättar om 15 hälsorisker som följer med långvarig stress. När jag läser sådant här blir jag än mer tacksam över att jag vågade ta ett kliv från politiken.
veckonytt7
Inredningsmiraklet Johanna Bradford säljer sitt hus. Bara titta på hur drömmig inredning hon har!
veckonytt8
Ahhhh så nyfiken på denna produkt från Peter Thomas Roth. 
veckonytt9
Kate är ambassadör för sminkmärket Benefit. Hon är den första med Down’s syndrom som har ett sådant uppdrag. På ett sätt vill jag inte påpeka varför det är så stort, för så länge det är en grej lika länge befäster vi normer, utanförskap och tanken på ”normal/konstig”. Egentligen vill jag bara konstatera. Vacker tjej för bra sminkmärke.

Ha nu en underbar dag och start på denna vecka. Jag har en hel del att göra på jobb och ser fram emot att få in några träningspass och bruka lite mer allvar med mitt gå-och-lägg-dig-i-tid-människa-projekt.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x