Fem höststilar för kvinnor i alla storlekar!

INLÄGG I SAMARBETE MED VACKRA KURVIGA KVINNAS SHOP.

Jag är så glad och förväntansfull att äntligen få lov att visa upp resultatet, höststilar för kvinnor i alla storlekar, från min och Davids photoshoot för VKKS. Detta är en webbshop som verkligen är superinkluderande med storlekar från 42 till 68. Jag har valt ut mina godbitar från sortimentet och gjort fem höststilar som funkar för helg, vardag och fest. Vem sa att plussize-kvinnor inte kan vara trendiga? Sexiga? Bära tight? Jag har valt att kombinera plaggen med sådant jag redan har hemma för att visa hur man kan kombinera nytt med det man redan har. Man behöver ju inte köpa allt nytt.
höststilar för kvinnor i alla storlekar look1
Nu snackar vi officechic. Jag har byggt den här looken runt den figurkramande och varma skepparkavajen. Jag älskar plagg som jag kan dra åt i midjan för att verkligen skapa det där timglaset. Med svarta kostymbyxor till får man en lång och elegant siluett. ny-1ny-2
Om du vill vara supertrendig i höst (vilket du ju såklart vill vara) så satsa på materialet linne. Den här linneskjortan är otroligt bekväm och rymlig. Jag som brukar ha problem med skjortor då jag har stora bröst var mycket bekväm i den här vill jag lova. Allt satt på plats och inget glipade. Det jag gillar speciellt mycket är att man kan välja att ha armarna nedvikta för en mer proper look eller upprullade med det snygga fästet. Skjortan är den perfekta blandningen av brunt och grönt vilket gör den enkel att matcha. vkks-6
Stylingtips: Våga börja stoppa ner tröjan i kjol- eller byxlinningen. Det ger en så vacker siluett, skapar en markerad midja och gör att man känner sig väldigt mycket som Joan från Mad men. vkks-8 look3
Det har väl inte undgått någon att höstens stil kan sammanfattas i ett ord, leopardmönster! Många kurviga tjejer känner att de inte kan ha mönster. VA!? Självklart kan vi bära mönster. Leopardmönster och jeans är den snyggaste kombon jag vet! Kombinera med silverdetaljer så är du trendkatten (pun intended) number one. Den är toppen är faktiskt skapad som en tunika så du kan bära den innanför byxorna eller utanför med ett skärp i midjan. Älskar plagg som är mångsidiga. ny-3
Bring on the drama! Ni är många som är förtjusta i mina plisserade gröna byxor från Carin Wester, men som är slutsålda. Jag pep högt av förtjusning när jag såg dessa byxor hos VKKS. Det är väldigt lika! Vill du ha dem tighta så som jag har på dessa bilder tar du din vanliga storlek. Vill du ha en lösare passform går du bäst upp en storlek! Och priset på dessa är betydligt bättre än på dem som jag köpte ska jag be att få tala om! look41 look4
Kaftan är ett toppenbra plagg tycker jag. Det kan bäras hemma som en del av mysoutfiten, men det kan också vara ställföreträdare för en kappa. Om du knyter åt med ett skärp i midjan har du en vacker omlottklänning. Tänk på att matcha med en polotröja under för extra trendpoäng. ny-4
Det är är nog min favoritoutfit av alla fem! Byxorna! Alltså byxorna! Så smickrande och sköna!  Ett perfekt plagg att köpa om man är sugen på att testa mönster men osäker på var man vill börja. Jag har stylat med i övrigt vita plagg för att göra byxorna till huvudrollen. Väskan, med sin knalliga färg, blev en perfekt statementpiece. Byxorna har resår i midjan vilket är så bekvämt och inget klämmer åt eller sitter hårt.
look5
Här är en sammanfattning på plaggen för VKKS
Skepparkavajen
Linneskjorta i khaki
Leopardmönstrad tunika
Plisserade gröna byxor
Vit kimono
Prickiga byxor

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

16 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Katja
Katja
5 år sedan

Så snygg och så snyggt! Blir inspirerad att mönstra till det hela lite. Och jag föll pladask för de super snygga skorna till de plisserade byxorna, lite ormskinn och grått? Varifrån kommer de? Sköna eller inte :-)? tack för kul, inspirerande blogg!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katja
5 år sedan

Tack min vän! Skorna är supersköna, men supergamla tyvärr! Men kolla på Mangos hemsida, de har massa snygga ormmönstrade skor just nu!

Katja
Katja
Reply to  Frida G Svensson
5 år sedan

toppen, tack för tipset. Och grattis till en sån bra blogg, tycker jättebra om dina videos också, så bra! När kommer nästa :-).

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Katja
5 år sedan

oj ja jag ska verkligen ta tag i det här med mina videos snart igen! shame on me!

Anna
Anna
5 år sedan

Du är såååå snygg! Älskar attityden i alla bilder och verkligen roligt att se mönster och kontraster. Sååå snyggt alltihop!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Anna
5 år sedan

Åh tack för denna fina feedback! Det betyder verkligen massor!

Sara
Sara
5 år sedan

Wahwahwiwah 😍 så snygg! Älskar bilderna!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sara
5 år sedan

TACK! Jag hoppades verkligen att ni skulle gilla det och ni har kommmit med massa fin feedback. Det gör mig SÅ glad!

Pia Widlund
5 år sedan

Snyggt som tusan!!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Pia Widlund
5 år sedan

tack så himla mycket! <3

Linda
5 år sedan

Härliga bilder, snygga kläder och en vacker modell.
Måste ha varit jätte kul att fota detta.
Ha en fin kväll
Kram Linda

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Linda
5 år sedan

tack! Ja det var verkligen så himla roligt. Jag älskar när jag och David kan göra dessa projekt ihop!

Lena
Lena
5 år sedan

Man kan inte annat än att bli inspirerad, tack!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Lena
5 år sedan

Det är jag som ska tacka för all feedback! Jag uppskattar det verkligen!

Sandra
Sandra
5 år sedan

Så himla snyggt! Vilken modell du är, hur du bär upp kläderna, fantastiskt!
Jag tycker inte att det hänger på vilken storlek man drar utan hur kläderna sitter och du visar verkligen upp perfektion! Heja!

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Sandra
5 år sedan

Wow vilka fina ord! Det gör mig verkligen otroligt glad! Det är viktigt för mig att visa att storlek inte spelar roll. Det är som du skriver hur kläderna sitter och att de är bekväma och snygga ihop. Tack för din feedback! <3

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x