Veckonytt #104

INLÄGG SPONSRAT AV LAMP24
veckonytt
Jag är i full höstkokong-mode! Åh, vad jag vill pynta trädgården med ljuskällor i höst och vinter. Och kanske ni minimalistiska skandinaver höjer på ögonbrynet åt en skinande släde i trädgården men jag ÄLSKAR DET! Denna fina hittade jag hos Lamp24. Jag älskar att ett hus, på vägen till Estrids förskola, har lysande renar i trädgården. Man ser dem från vägen och det gör alla höst- och vintermorgnar så magiska. 
Är obsessed med denna outfit från Guccis senaste visning! Efter denna höst och vinter, som går i det sobra, minimalistiska och strama kan jag lova att vi kommer längta efter färg och glitter nästa år!veckonytt1
Modeprofilen Giovanna Battaglia säljer sin lyxvåning i New York. Alltså!!! Hur kan man ens bo såhär drömmigt!? MEN den uppmärksamma ser att de har en svart grasshopper bakom soffan och en sån har ju faktiskt vi med. Nu kändes mitt hem genast lite mer NY! veckonytt3
Är du en peoplepleaser? Sluta upp med det!
veckonytt4
Julen hos Ellos home är väldigt mjuk och mysig får jag lov att säga! Ja, man får faktiskt börja drömma och längta lite nu! För guds skull det är nästan bara två månader dit!
veckonytt5
Jag älskar denna artikel om hur framgångsrika människor förbättrar sina liv!
veckonytt6
Min fina kompis Kajsa har de DRÖMMIGASTE kläderna! Hennes stil är beyond! Vi alla borde ha drömmiga kaftaner från Rodebjer och glida omkring fallfärdiga byggnader. 
Jag måste skriva om Joanna igen! Hon har gjort en inlägg om hur hon hanterat sin hud efter den otäcka olyckan. Det är självutlämnande, ärligt och ocensurerat och jag uppskattar henne så. Hon är en sådan kraft! Hon har också tagit steget och bett om tjänstledigt för att fullfölja drömmar och sin inre längtan. Ja, hon är magisk på alla sätt. In och ut. veckonytt8
Malene Birgers hus är helt unikt. På vissa sätt inte alls min stil men på andra sätt skapar det enorma habegär!
veckonytt9
Skådespelerskan Claire Foy är så otroligt vacker. Och hur inspirerad blir man inte att klippa av håret till den här sobra och vackra stilen. Så så så vackert! Fler kvinnor borde våga kort!

Ha nu en riktigt fin dag min vän! Jag ska häcka på kontoret och försöka tränga bort förskolebacillerna som tycks ha tagit över min kropp. Igår missade jag ett efterlängtat besök hos Sara, Simon och lilla Greta. Istället däckade jag totalt på soffan och sov mellan 10.30 och 15.00. Jag vaknade först när min pappa knackade på rutan och var utblåst och behövde en kopp kaffe och lite umgänge i väntan på min mor.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
View all comments
Joanna Swica
5 år sedan

Men vad du är fin, tack! <3

Frida G Svensson
Frida G Svensson
Reply to  Joanna Swica
5 år sedan

<3

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x