Veckonytt #101

veckonytt1
Vilken helg det varit. Fullt ös medvetslös är icke en överdrift. Jag har somnat som ett litet barn samtidigt som jag nattat Estrid. Helt slut. GUD vad treåringar är intensiva. Det är ljud ohne ende. Det är semester att vara tillbaka på kontoret. Radion är igång och jag längtar efter starten på talmansvalet. Dagens andra kopp kaffe är upphälld i koppen och jag är redo att ta mig an veckan. Men få saker peppar igång och inspirerar mig så som att starta dagen med ett veckonytt.

Först ut är den ljuvliga nyheten att Skincity har tagit in kultmärket Tata Harper. Hyllat av hudvårdsgurun Caroline Hirons.
veckonytt2
Nyhet nummer två är att Sephora tagit in kultmärket Hourglass. Här snackar vi puder som ger glow glow glow. Åh, de är så lyxiga. Om du ska skämma bort din framtida vinterglåmiga hud med en enda sminkgrej, låt det då vara ett puder eller rouge från Hourglass.
veckonytt3
Jag måste ha denna mässingsmobil från Day. Åh, snacka om ett smycke för hela rummet. Den är verkligen magisk. Jag tänker också på julen när alla tända ljus reflekteras i mässingsplattorna. Åh, jag blir alldeles mysig i hela kroppen bara att tänka på det.
veckonytt4
Höstmodet 2018 är fierce! Allt jag älskar! Läder, djurmönstret, ormskinn, cowboyboots, håraccessoarer och maxade örhängen! Spana in denna sammanställning för att få full koll på vad du ska satsa på i höst.
veckonytt5
Cosmopolitan har äntligen en plussizemodell på sitt omslag. Det är ingen mindre än undersköna Tess Holliday! Alltså är hon inte en gudinna?
veckonytt6
Mokkasin-Sofia har skrivit ett fantastiskt inlägg om Sverigedemokraterna och om solidaritet. Det är hjärtskärande när hennes barn frågar henne om de och deras pappa kommer tvingas lämna Sverige. Usch, tänk att ens få en sådan fråga från sitt älskade barn. Hjärtat knäcks ju i tusen bitar.
veckonytt7
Joanna Swica slits mellan kravet på att vara en bra förebild och en längtan efter att sminka över sina ärr från den ohyggliga olyckan hon var med i. Hon skriver så bra och modigt. ”Jag känner bara, låt en kvinna faila, att varje dag försöka vara sitt bästa jag är uttömmande och ibland ligger man där som en blöt liten fläck på golvet för ett trivialt icke problem.” Vi ska inte vara så hårda mot varandra. Vi kvinnor är allt för bra på att piska på oss själva ändå som det är.
veckonytt8
Jag är (precis som typ alla andra just nu) så in love i rotting och bambu. Åh vad jag vill ha sådana här solspeglar i sovrummet och gästrummet. Det borde man väl kunna hitta på loppis?
veckonytt9
En av mina favvisförfattare Jonas Hassen Khemiri släpper nu sina nya bok. *klick på adlibris as we speak*
veckonytt10
90-talet är tillbaka även i hårväg. Hello scrunchies och zickzackhårband. Hello hårnålar och plastklämmor.

Ha nu en underbar dag min vän! Jag ska njuta av att David är hemma och att familjen är samlad.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x