Hösttrendiga accessoarer till budgetpris

hösttrendiga accessoarer-1
Jag kände att jag behövde piffa upp mitt accessoarutbud och hittade dessa hösttrendiga ting. Tunga rejäla guldörhängen kommer du se överallt i höst och jag hittade dessa på Glitter (här). Men de ser superlyxiga ut.
hösttrendiga accessoarer-2
I höst handlar allt om håret och håraccessoarer och inte mig emot. Det är ett så enkelt sätt att göra en vacker frisyr. När jag köpte örhängena köpte jag också den hår hårklämman med rosett och pärlor. Så himla vacker. Du hittar den här. Både örhängena och rosetten hade jag på mig på denna dagens outfit. David överraskade mig häromdagen med en liten present. I paketet låg ett sammetsdiadem i min bästa skogsgröna nyans. Jag har önskat mig ett sådant diadem hur länge som helst. Det kommer härifrån och det finns massa olika vackra nyanser. Jag är sugen på den här senapsgula och den här i läder. Så snygga! Nu är jag på jakt efter att komplettera accessoargarderoben med pärlklädda hårnålar och en scrunchie (jag vet!?).
hösttrendiga accessoarer-3
Estrid leker i sitt lekrum nu och jag dricker en kopp kaffe i någorlunda lugn och ro. Vi började morgonen med att köpa färska bullar och nypressad juice. På schemat står att åka in till Malmö live och gå på barndans. Jag har sagt det förut och säger det igen, det är otroligt att det finns allt detta kulturella utbud helt gratis. Det är verkligen en ynnest.
hösttrendiga accessoarer-4

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x