Träna med stil!

INLÄGG INNEHÅLLER ADLINKS

Jag ÄLSKAR nya träningskläder! Jag känner mig starkare, snabbare, härligare och sportigare! Det finns SÅ mycket fina träningskläder ute just nu.

Bra träningskläder kommer i alla prisklasser och jag vill slå ett slag för H&Ms sortiment. Jag tycker de är toppen! Den syrenlila croppade toppen är ju helt fantastiskt fin. Det svarta träningslinnet tycker jag ser så sportigt och coolt ut!

Adidas by Stella McCartney är de snyggaste träningskläder jag vet. Här har du en superpraktiskt och snygg magväska. Ett linne med orange detaljer som är perfekt för alla, eftersom alla nog har svarta tights. Men det är så tråkigt att matcha med ett svart linne. Jag blev också så förtjust i setet i leoprint med ett snyggt linne och sköna shorts.

H&M+ har grymma träningstights som går upp i storlek 4XL. Och skåda denna omlottkofta! Bara jag ser den vill jag ta fram min inre Gwyneth Paltrow och gå på pilates, yoga och barre!

Har du snygg sportbag? Det är ett MÅSTE tycker jag. Se till att den alltid är färdigpackad så är det enklare att komma iväg. Denna från Stella McCartney för adidas är magi! Det är fortfarande kyligt ute ett tag till och då vill jag tipsa om denna snygga väst, också från adidas by Stella McCartney. Gillar du sobra och nedtonade träningskläder vill jag tipsa om COS. Som denna fina marinblå top med bruna detaljer.

Rönisch har fått in detta nya set som är typ det snyggaste jag set ever! En sport-bh för högintensiv träning med justerbara remmar under bysten. Det finns matchande tights med justerbar midja som set till att byxorna inte glider ner. Setet kommer också i svart.

Slutligen, hur snygg är inte denna jacka från Nike? Perfekt för joggingrundor, powerwalks och uteträning.

Författare: Frida Kummerfeldt

Här får du en livstilsblogg med fokus på female empowerment, mode, inredning och feminism. Min blogg ska du läsa om du vill må bra.

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x